KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

HOT STORY

Διπλή διάκριση για ΚΕΠ Υγείας και Αστικό Δασάκι απέσπασε ο Δήμος Ιλίου

18/10/2022 16:34
1 '
Διπλή διάκριση για ΚΕΠ Υγείας και Αστικό Δασάκι απέσπασε ο Δήμος Ιλίου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ένα ακόμα βραβείο για τη λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας απέσπασε ο Δήμος Ιλίου στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. (ΕΔΔΥΠΠΥ), ως αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται, στη σύγχρονη συγκυρία, για την επίλυση του προβλήματος της Δημόσιας Υγείας και τη διατήρηση μιας υγιούς πόλης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Παράλληλα, στο συνέδριο αναδείχθηκε η καινοτόμα πρωτοβουλία του Δήμου με το Αστικό Δασάκι που δημιουργήθηκε στη συμβολή των οδών Ήρας και Ναυσικάς, με σκοπό τη βελτίωση του μικροκλίματος, την ανάπτυξη συνθηκών ευζωίας στους κατοίκους, αλλά και τη λειτουργία ενός ανοιχτού βιωματικού σχολείου φύσης, δεδομένου ότι βρίσκεται δίπλα στον 12ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Την ικανοποίησή του για τις νέες διακρίσεις εξέφρασε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, επισημαίνοντας την τεράστια σημασία των πρωτοβουλιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όταν έχουν εφαλτήριο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Και πρόσθεσε: «Περιβάλλον και άνθρωπος βρίσκονται σε απόλυτη αλληλεπίδραση. Για το λόγο αυτό, η αύξηση του αστικού πρασίνου είναι για εμάς ζωτικής σημασίας. Την ίδια βαρύτητα όμως, έχει και η διαρκής διεύρυνση της ομπρέλας προστασίας για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους αιρετούς και υπηρεσιακούς συνεργάτες μου που συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματός μας για μια σύγχρονη, πράσινη και ταυτόχρονα ανθρώπινη πόλη».  

Διπλή διάκριση για ΚΕΠ Υγείας και Αστικό Δασάκι απέσπασε ο Δήμος Ιλίου
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: