KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

HOT STORY

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής: Ενημερώνει “πόρτα-πόρτα” για την απεργία και το συλλαλητήριο της Τετάρτης

07/11/2022 10:56
Ανανεώθηκε 07/11/2022 10:58
1 '
Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής: Ενημερώνει "πόρτα-πόρτα" για την απεργία και το συλλαλητήριο της Τετάρτης
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Κάλεσμα στους εργαζόμενους για καθολική συμμετοχή στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2022 και στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, απηύθυνε το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο πρόεδρος Νίκος Σταυράκης και μέλη του Σωματείου ενημερώνουν, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, τους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους, σχετικά με τις διεκδικήσεις και την ανάγκη συμμετοχής στην απεργία, καθώς τα αιτήματα είναι κοινά και επείγοντα, λόγω της μεγάλης ακρίβειας που ροκανίζει τους μισθούς.

«Πρέπει να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα κατά της ακρίβειας μετά τις ραγδαίες αυξήσεις του ενεργειακού κόστους αλλά και της εκτίναξης των τιμών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Γενναίες αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις για να ζούμε με αξιοπρέπεια χωρίς vouchers και pass» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στους Δήμους διεκδικούς επίσης κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, όπως έγινε στον ιδιωτικό τομά, μισθολογικό ξεπάγωμα, επαναφορά των δώρων κλπ.

Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη αναμένεται να παραλύσει ολόκληρη η χώρα, καθώς εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, μέσα μαζικής μεταφοράς, δημοσιογράφοι κλπ. απεργούν, διαμαρτυρόμενοι για την ακρίβεια και την ακολουθούμενη ενεργειακή πολιτική, ενώ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και συλλαλητήριο στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής: Ενημερώνει "πόρτα-πόρτα" για την απεργία και το συλλαλητήριο της Τετάρτης
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: