11.4 C
Athens
8 Δεκεμβρίου 2022
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΜάνος Συλλιγνάκης: Διαψεύδει κατηγορηματικά προεκλογικές φωτογραφίες και... σενάρια στον Δήμο Πετρούπολης

Μάνος Συλλιγνάκης: Διαψεύδει κατηγορηματικά προεκλογικές φωτογραφίες και… σενάρια στον Δήμο Πετρούπολης

- Advertisement -
- Advertisement -

Σε κατηγορηματική διάψευση όλων των «σεναρίων» που τον θέλουν συνεργαζόμενο ενόψει των δημοτικών εκλογών με τη διοικούσα παράταξη ή με οποιοδήποτε φέρελπι σχήμα βρίσκεται στα σκαριά, προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή για την Πετρούπολη» Μάνος Συλλιγνάκης.

- Advertisement -
- Advertisement -

Με χιούμορ, αλλά και γλώσσα που «κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει», ο κ. Συλλιγνάκης, μιλά για μια συνειδητή και κάλπικη προσπάθεια δημοτικών κύκλων να αλλοιώσουν την αλήθεια με ψέματα και σενάρια που δεν έχουν καμία βάση. Παράλληλα, στέλνει το δυνατό μήνυμα πως όταν νιώσει ότι δε μπορεί να προσφέρει πλέον στην πόλη του,  θα στηρίξει έναν νέο άνθρωπο από την παράταξή του, παρά να προδώσει τον κόσμο που τον στηρίζει και τον εμπιστεύεται.

«Σας λέω γραπτώς λοιπόν, πως δεν πρόκειται να δηλώσω υποψηφιότητα στην πόλη κάτω από οποιοδήποτε υπάρχον ή υπό δημιουργία σχήμα προκύψει με υποψήφιο δήμαρχο άνθρωπο που έχω κάτσει τα τελευταία 3 χρόνια στα έδρανα του δημοτικού μας συμβουλίου. Η ομαδική απόφαση το 2019 να δημιουργήσουμε παράταξη ήταν ακριβώς για αυτό τον λόγο. Γιατί δεν πιστεύαμε/πιστεύουμε σε ΚΑΝΕΝΑ από τα υπάρχοντα σχήματα και ανθρώπους που σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. Γιατί πιστεύουμε πως η πόλη μας μένει στάσιμη και αδιάφορη στις εξελίξεις» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Σε περίπτωση που νιώσω πως δεν μπορώ να προσφέρω στην πόλη μου, θα προτιμήσω να μην είμαι υποψήφιος ξανά και θα στηρίξω με όλη μου την δύναμη έναν νέο άνθρωπο, μιας Νέας Αρχής για την Πετρούπολη, την πόλη που αγαπώ και επιθυμώ να κληροδοτήσω στα παιδιά και εγγόνια μου ΚΑΘΑΡΗ, ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ».

Το… background

Αφορμή για το… ξέσπασμα του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Πετρούπολη» στάθηκαν, σύμφωνα με συνεργάτες του, μια φωτογραφία και μια πληροφορία.

Αφενός, η φωτογραφία που τον εμφάνιζε… αγκαζέ με τον Δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ελήφθη ανάμεσα σε δεκάδες άλλα στιγμιότυπα και αφορούσε ένα γεγονός σημαντικό για την πόλη, στο οποίο ο κ. Συλλιγνάκης δεν προσήλθε μόνος αλλά με στελέχη της παράταξής του. Συνεπώς, η οποιαδήποτε προσπάθεια να τον ταυτίσουν με τη διοίκηση πέφτει στο κενό.

Εγκαινιάστηκε ο νέος βιοκλιματικός παιδικός σταθμός στην Πετρούπολη
Από τα εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Πετρούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Στο κενό όμως πέφτουν, αφετέρου και εκ του αποτελέσματος, και οι πληροφορίες που τον φέρουν να… λοξοκοιτάζει στη νέα δημοτική κίνηση που δημιουργείται στην Πετρούπολη από δυο δημοτικές παρατάξεις, ένα χρόνο πριν την εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Οκτωβρίου: τους «Ενεργούς Πολίτες» και τη «Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση».

Η πρωτοβουλία ανήκει στους «Ενεργούς Πολίτες» με επικεφαλής τον Μ. Μπουσούνη (είχαν στηριχθεί στις εκλογές του 2019 από τον ΣΥΡΙΖΑ), στην οποία ανταποκρίθηκε θετικά η «Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση» (ο επικεφαλής Δ. Ταλιούρας, προέρχεται από τον κεντρώο χώρο) και στόχος είναι να διεμβολιστεί ο ευρύτερος κεντροαριστερός χώρος στην περιοχή.

Με την ανάρτησή του, ο κ. Συλλιγνάκης βάζει φρένο στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πολιτικό σχήμα, ξεκαθαρίζοντας ότι η αποχώρησή του θα σημάνει αυτόματα το άνοιγμα διεργασιών μέσα στην παράταξή του και όχι εκτός αυτής.

Οι κ.κ. Μπουσούνης και Ταλιούρας/ φωτογραφία ΕφΣυν
- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -