KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

HOT STORY

Νίκος Χατζητρακόσιας για επέτειο του Πολυτεχνείου: “Τα τανκς είναι του ελληνικού λαού και κοιτάζουν μόνο έξω από τα σύνορά μας”

17/11/2022 17:27
Ανανεώθηκε 17/11/2022 17:33
1 '
Νίκος Χατζητρακόσιας για επέτειο του Πολυτεχνείου: "Τα τανκς είναι του ελληνικού λαού και κοιτάζουν μόνο έξω από τα σύνορά μας"
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα, με τις οθόνες να δείχνουν ξανά και ξανά σκηνές από την αποφράδα ημέρα και ζωντανούς ακόμα τους ήχους από τις φωνές των φοιτητών και τις εκκλήσεις τους για βοήθεια, τιμήθηκε στα Γυμνάσια και Λύκεια Δήμου Φυλής, η 49η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Παρών στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που οργάνωσαν το Γυμνάσιο και Λύκειο Φυλής ήταν ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος συγκίνησε με τα λόγια του, αλλά και συγκινήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές προσέγγισαν τον αγώνα των φοιτητών και τη λαχτάρα τους για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία». Από έναν αγώνα που δεν ήταν μόνο των φοιτητών, αλλά είχε προεκτάσεις πολιτικές κι έφερνε στην επιφάνεια τη διεκδίκηση όλου του λαού για τη λευτεριά του.

«Η συγκίνηση, η περηφάνια και το μπράβο στα παιδιά για την εκδήλωσή τους περισσεύουν. Όχι 49, αλλά 149 χρόνια να περάσουν δε θα ξεχάσουμε ποτέ! Αυτά τα τανκς και τα κανόνια είναι του ελληνικού λαού και κοιτάζουν μόνο έξω από τα σύνορά μας, είτε μέρα, είτε νύχτα» είπε καταχειροκροτούμενος από τα παιδιά ο κ. Χατζητρακόσιας.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: