KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Επίσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών στο 26ο-29ο δημοτικό σχολείο. Τις επόμενες ημέρες η έναρξη των μαθημάτων

29/11/2022 12:13
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στο 26ο και 29ο δημοτικό, στο Ολυμπιακό Χωριό, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός μαζί με τους αντιδημάρχους προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Υπενθυμίζεται ότι το σχολείο που κατασκευάστηκε λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2004, δεν αντιμετωπίζει-για πρώτη φορά- πρόβλημα. Το 2019, επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής, είχαν ξαναπέσει σοβάδες σε αίθουσα του σχολείου και μετά από τους ελέγχους των μηχανικών του δήμου, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες επισκευές.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις για το 26ο-29ο δημοτικό, μην επιτρέποντας να επικρατήσουν οι εντυπώσεις αλλά να πρυτανεύσει η αλήθεια. Ανέτρεξε στο παρελθόν του σχολικού συγκροτήματος που αποδείχθηκε προβληματικό ως κατασκευή στην πορεία των χρόνων.

“Πρόκειται για ένα καινούργιο συγκρότημα στο οποίο έχουν βάλει επιχρίσματα στα ταβάνια του σχολείου, σε εμφανές μπετό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα. Το 2019 είχαν ξαναπέσει σοβάδες στο συγκεκριμένο σχολείο και ως νέα δημοτική αρχή προχωρήσαμε στην αποκατάσταση των ζημιών. Εκείνη την εποχή, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα αποκαταστήσαμε τα ταβάνια του σχολείου- εκείνα που είχαν υποστεί ζημιά- κάναμε έλεγχο σε όλο το σχολείο και αλλάξαμε και τη σκεπή του σχολείου η οποία δημιουργούσε πρόβλημα γιατί υπήρχε εισροή υγρασίας εκεί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στα ταβάνια. 

Τώρα λοιπόν, επειδή συνέβη αυτό, αμέσως ξεκίνησαν οι εργασίες οι οποίες ολοκληρώνονται και άμεσα θα ξεκινήσουν μαθήματα. Και για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στο μέλλον αποφασίσαμε να ξηλώσουμε τους σοβάδες από τα ταβάνια και να παραδοθεί στους μαθητές με ασφάλεια”.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, το σχολείο θα ξεκινήσει να λειτουργεί τις επόμενες ημέρες ενώ την περίοδο των εορτών θα ολοκληρωθούν τα βαψίματα στους κοινόχρηστους χώρους.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: