KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Παλμός και ενθουσιασμός στα εγκαίνια του γραφείου του Μανώλη Χριστοδουλάκη στις Αχαρνές

15/12/2022 12:54
Ανανεώθηκε 15/12/2022 18:26
2 '
Μανώλης Χριστοδουλάκης
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στις Αχαρνές πραγματοποίησε, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, ο πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε μια εκδήλωση με δυνατό παλμό, συγκίνηση και παρουσία πλήθους κόσμου, αυτοδιοικητικών στελεχών, των Δημάρχων Σπύρου Βρεττού και Χρήστου Παππού και των πρώην δημάρχων Σωτήρη Ντούρου, Παναγιώτη Φωτιάδη και Τάσου Μουστακάτου καθώς και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης έδωσε τη δέσμευση ότι δεν θα προδώσει ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη.

Ο πρώην Γραμματέας ξεκίνησε την ομιλία του με μια αναφορά στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά: «Είμαστε εδώ γιατί αντέξαμε, στον πόλεμο και τις δυσκολίες. Γιατί βάλαμε την πατρίδα πάνω από το κόμμα, γιατί την υπηρετήσαμε με ειλικρίνεια και αυτοθυσία. Και είμαστε εδώ γιατί όταν κάποιοι μας θεωρούσαν τελειωμένους, μια γενναία γυναίκα στάθηκε όρθια για όλους μας. Γιατί δεν συμβιβάστηκε ποτέ, δεν δίστασε, δεν λύγισε, ένωσε τα κομμάτια μας. Γιατί η Φώφη Γεννηματά βροντοφώναξε για όλους μας: Αυτή η παράταξη δεν θα χαθεί μέσα στη νύχτα της διαπλοκής, του λαϊκισμού και της συντήρησης».
«Είμαστε εδώ, μαζί, δυνατοί, ενωμένοι και αποφασισμένοι. Γιατί η μεγάλη ώρα για την επιστροφή της ιστορικής μας παράταξης φτάνει», τόνισε χαρακτηριστικά. Μεταξύ του κόσμου διακρίναμε τον σύζυγο της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη όπως και τον γιό της αείμνηστης προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: