KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Διανομή μήλων από την “Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής”

14/11/2014 21:05
Ανανεώθηκε 14/11/2014 21:12
1 '
πρωτοβουλία αλληλεγγύης πολιτών, Φυλή, διανομή, μήλων, αλληλεγγύη για όλους, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μήλα σε δήμους (και στο δήμο Φυλής) και Περιφέρεια Αττικής διέθεσε η «Αλληλεγγύη για όλους» προκειμένου να τα διανείμουν σε όσους έχουν ανάγκη

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Δεκάδες κιβώτια με μήλα διανέμει στους δικαιούχους της η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής». Πρόκειται για μια ακόμα διανομή προϊόντων, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από έναν σύλλογο που, αν και σχετικά νέος, έχει εκπλήξει με τις πρωτοβουλίες του και έχει επιδείξει μια αξιοθαύμαστη δραστηριότητα αλληλεγγύης στους κατοίκους του δήμου.

Για δεύτερη φορά η οργάνωση «Αλληλεγγύη για όλους» προχώρησε στη διάθεση μήλων στις δομές της – μια από τις οποίες είναι και η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής» – ενώ για πρώτη φορά διέθεσε ποσότητες φρούτων στην Περιφέρεια και στους δήμους της Αττικής (μεταξύ αυτών και στο δήμο Φυλής), προκειμένου να τα μοιράσουν και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Φυλής» έκαναν ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να ενημερώσουν και να διανείμουν τα φρούτα στους δικαιούχους της δομής τους. Παράλληλα, όπως τονίζει η συντονίστρια Γεωργία Γούλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες, «με τη βοήθεια όλων να εξοικονομήσουμε τρόφιμα καθώς και άλλα είδη που είναι δύσκολο να προμηθευτεί μια οικογένεια και να τα διαθέσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δεν είναι εύκολο αλλά το παλεύουμε και αισιοδοξούμε…»

πρωτοβουλία αλληλεγγύης πολιτών, Φυλή, διανομή, μήλων, αλληλεγγύη για όλους, δήμος Φυλής

πρωτοβουλία αλληλεγγύης πολιτών, Φυλή, διανομή, μήλων, αλληλεγγύη για όλους, δήμος Φυλής

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: