KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Νάντια Γιαννακοπούλου: “Στόχος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές η ενδυνάμωση των ποσοστών του”

15/01/2023 17:58
Ανανεώθηκε 15/01/2023 18:01
2 '
Νάντια Γιαννακοπούλου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

«Στόχος του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές είναι η ενδυνάμωση όσο το δυνατόν περισσότερο των ποσοστών του. Μόνο ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει τι θα γίνει με τις συνεργασίες, με τους πολιτικούς συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν μετά τις εκλογές».

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αυτό τόνισε η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο» του Action24, όπου με την Μαρία Αραμπατζή και τον Θοδωρή Βγέννη, ανέλυσαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Η κυρία Γιαννακοπούλου εξαπέλυσε διμέτωπη επίθεση στα δύο κόμματα, κατηγορώντας τους ότι κοιτούν με σκοπό την αλίευση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ενώ την ίδια ώρα διακατέχονται από αλαζονεία και αυταρέσκεια.

Σχολιάζοντας την πρόταση του Πρωθυπουργού για την αποφυγή αναγνώρισης κομμάτων όπως η Χρυσή Αυγή, η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ πάντα είναι μπροστά στο Δημοκρατικό μέτωπο ενάντια στον νεοναζισμό και τον φασισμό και ως εκ τούτου θετικό να ακούσει και να μελετήσει την πρόταση με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών κομμάτων.

Αναφερόμενη εξάλλου, στην κηδεία του έκπτωτου βασιλιά, η Νάντια Γιαννακοπούλου χαρακτήρισε ξεκάθαρο το πολιτειακό ζήτημα της χώρας και υπογράμμισε ότι την πολιτική αποτύπωση του θεσμού της βασιλείας θα την κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος, όμως φαίνεται πως το πρόσημο ήταν απολύτως αρνητικό.

«Η Κυβέρνηση έλαβε μια απόφαση, να ταφεί ο έκπτωτος βασιλιάς ως ιδιώτης και αυτή ήταν η μοναδική απόφαση που μπορούσε να πάρει η οποιαδήποτε Κυβέρνηση. Γιατί δεν είναι απλά τέως βασιλιάς, είναι έκπτωτος και επομένως ιδιώτης από το 1974 και ήδη από τότε του είχε αφαιρεθεί το Ελληνικό διαβατήριο. Άρα δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα, δεν υπήρχε άλλη επιλογή για την ΝΔ ή την Κυβέρνηση οποιουδήποτε άλλου κόμματος από το να γίνει μια ιδιωτική τελετή» σημείωσε και κατέληξε:

«Όμως έχει γίνει πολύ κουβέντα με το ζήτημα της ταφής, όταν η κοινωνία έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να την απασχολούν».

Δείτε το video της συζήτησης:

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: