KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΧΑΡΝΕΣ

Βασίλης Οικονόμου (Βουλευτής Ανατ. Αττικής): Το δημόσιο Δ.ΙΕΚ Αχαρνών ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων

25/01/2023 19:29
1 '
Βασίλης Οικονόμου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στο Δημόσιο Δ.ΙΕΚ Αχαρνών για το οποίο έχει διεκδικήσει και έχει καταφέρει την αναβάθμισή του σε ένα από τα 5 θεματικά Δ.ΙΕΚ της Ελλάδος, βρέθηκε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου ως προσκεκλημένος της διευθύντριας Ρόδως Πυροβολάκη για να απονείμει τα μετάλλια στους νικητές του τουρνουά μπάσκετ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Διαβάστε εδώ: Αναβάθμιση του Δ.ΙΕΚ Αχαρνών σε θεματικό ΙΕΚ “Φυσικού Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Αναψυχής”

Ο κ. Βασίλης Οικονόμου ο οποίος στηρίζει το Δ.ΙΕΚ Αχαρνών σε κάθε δράση και πρωτοβουλία εξήρε το έργο της διοίκησης και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δ.ΙΕΚ.

“Από την πρώτη στιγμή στηρίζω το δημόσιο Δ.ΙΕΚ Αχαρνών , το οποίο κατόπιν της αρίστης δουλειάς της διευθύντριας του, Ρόδω Πυροβολάκη των καθηγητών του αλλά και των παιδιών, μετά από τις εισηγήσεις μας στο υπουργείο παιδείας είναι μέσα στα πέντε θεματικά Δ.ΙΕΚ της Ελλάδα! Η εκπαίδευση προπονητών από το Δ.ΙΕΚ Αχαρνών ξεχωρίζει πλέον και το κατατάσσει πολύ ψηλά στην ποιότητα των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την δημόσια εκπαίδευση και είμαστε υπερήφανοι που οι επιλογές μας διακρίνονται πανελλαδικά!”.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: