KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Θύμα ληστείας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών Θέμης Οικονόμου. Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του

27/01/2023 13:49
Ανανεώθηκε 28/01/2023 15:37
1 '
Κλοπή Θέμης Οικονόμου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Θύμα κλοπής έπεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών και πρώην Δήμαρχος Θρακομακεδόνων, Θέμης Οικονόμου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μπαίνοντας στο σπίτι του, σήμερα το μεσημέρι, ο κ. Θέμης Οικονόμου αντίκρισε εικόνα χάους και καταστροφής. Κατεστραμμένα έπιπλα, πεταμένα ρούχα συνέθεταν την εικόνα που άφησαν πίσω οι άγνωστοι που μπήκαν στην οικία του. Ο κ. Οικονόμου αποτύπωσε την κατάσταση και ανέβασε φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Στη μονοκατοικία μένουν, όπως λέει ο κ. Οικονόμου στο newsit.gr, όλοι οικογενειακώς και επισημαίνει ότι ενώ «υπάρχει συναγερμός στο σπίτι δεν τον είχαμε ενεργοποιήσει. Δεν το σκεφτήκαμε για τόσο λίγη ώρα να τον βάλουμε. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν βρήκαν κανέναν μέσα. Μάλλον χτύπησαν τον σκύλο μας που είναι έξω στον κήπο, αλλά τον πήγαμε στον κτηνίατρο και είναι μια χαρά».

Όπως αναφέρει οι κλέφτες «δεν πήραν τίποτα ιδιαίτερο, μόνο ένα κινητό δικό μου και ένα ρολόι του γιου μου. Αλλά είναι μεγάλος ο βανδαλισμός».

Ο πρώην δήμαρχος Αχαρνών και νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου είναι ιδιοκτήτης ενός φαρμακείου στην πλατεία των Θρακομακεδόνων και τονίζει ότι «μέσα σε τέσσερα χρόνια μας έχουν ξανανοίξει το σπίτι άλλη μία φορά. Και άλλες δύο φορές έχουν διαρρήξει το φαρμακείο, το είχαν σπάσει», ενώ καταλήγει συστήνοντας σε αυτές τις περιπτώσεις «ψυχραιμία».

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: