11.4 C
Athens
30 Μαρτίου 2023
spot_img
ΑρχικήHOT STORYΘεόδωρος Μαξούρας - Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Ανεξαρτητοποιήθηκε με βαριές αιχμές από την...

Θεόδωρος Μαξούρας – Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Ανεξαρτητοποιήθηκε με βαριές αιχμές από την παράταξη Σαράντη

- Advertisement -

Την ανεξαρτητοποίησή του με παράλληλη ίδρυση νέας παράταξης στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του πρώην δημάρχου Νίκου Σαράντη, Θεόδωρος Μαξούρας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για πρακτικές που ακολουθούνται εντός και εκτός αυτής.

- Advertisement -
- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αποχώρηση Σαράντη από την ενεργό δράση και ενώ οι υπόλοιποι συνάδελφοί του σκορπούσαν δεξιά και αριστερά τα ιμάτια της παράταξης, ο κ. Μαξούρας παρέμεινε στους κόλπους της, περιμένοντας υπομονετικά την εκκίνηση των θεσμικών διαδικασιών για την εκλογή νέου επικεφαλής, στην οποία ο ίδιος θα δήλωνε παρών.

Η διάσταση απόψεων στους κόλπους των πρώην συντρόφων του, αλλά και οι φήμες για την επιλογή τρίτου προσώπου, σε συνεργασία με στελέχη της παράταξης που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με αποτέλεσμα δέκα μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση να προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίησή του και την ανακοίνωση ίδρυσης νέας παράταξης.

Αν και ο χρόνος είναι μακρύς μέχρι τις εκλογές και οι βουλευτικές εκλογές μπορεί, δυνητικά, να αλλάξουν άρδην το τοπίο, ο 40άρης πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας και Νέας Γενιάς του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, γνωρίζει καλά το πολιτικό τοπίο και την ανθρωπογεωγραφία, συν ότι αποτελεί ένα αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία της περιοχής, γεγονός που τον καθιστά έναν μετρήσιμο «παίκτη» στον πεδίο.

Ακολουθεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησής του:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Με σεβασμό στο Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποτελεί τον σημαντικότερο πυλώνα από τους τρεις της σύγχρονης Δημοκρατίας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και απέναντι στο Σύνολο των δημοτών .

Έχοντας εξαντλήσει από μέρους μου κάθε πιθανότητα γεφύρωσης των διαστάσεων που παρατηρήθηκαν σε απόψεις για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας της παράταξης που μέχρι τώρα αδιάλειπτα ήμουν μέρος της.

Παρά τις επί τριών ετών  επανειλημμένες προσπάθειές μου για την διεξαγωγή Δημοκρατικών Διαδικασιών, προκειμένου να αναδειχθεί ο επόμενος επικεφαλής της παράταξης, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Με βάση τα παραπάνω, με δεδομένο ότι οι «παρέες» δεν πρέπει να δημιουργούν πολιτικές και καθώς στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ανακοινώνω την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ μου.

Μια κίνηση που για εμένα τον ίδιο αποτέλεσε μονόδρομο. Οι αρχές μου και οι αξίες μου δεν μπορούν να δεχτούν πρακτικές διχασμού με προσωπεία ενότητας, που αποσκοπούν σε απολύτως προσωπικά οφέλη.

Η Ιστορική αυτή παράταξη που υπηρέτησα πιστά μέχρι και σήμερα, έχει απωλέσει την ταυτότητα της και «μίκρυνε» τόσο πολύ, που τα όνειρα μας δεν χωρούν πια εκεί.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σε αυτή την  ΝΕΑ ΑΡΧΗ για εμένα, με απόλυτο μέτρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ και διαρκή στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Συμπολιτών μου, δεσμεύομαι πως η επόμενη μέρα θα συνεχίσει να με βρίσκει εδώ, με όλες μου τις δυνάμεις συγκεντρωμένες και αφοσιωμένες στην  δημιουργία μιας νέας παράταξης, με μοναδικό Όραμα την Ανάπτυξη του Δήμου  μας και την Ευημερία των πολιτών του.

Ο Δήμος μας είναι οι Άνθρωποι του.

Δυναμικά και με την ψυχή μας, βρισκόμαστε στο πλευρό των Συμπολιτών μας.

Όχι των χειροκροτητών μας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ν. ΜΑΞΟΥΡΑΣ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Αγίων Αναργύρων Καματερού

- Advertisement -

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -