Μέσα σε χαρούμενο κλίμα, με φωνές και πειράγματα μεταξύ τους μιας και βρέθηκαν όλοι μαζί και από όλα τα τμήματα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, συνολικά για όλους τους εργαζόμενους, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Σταυράκης, έχοντας δίπλα του τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισε τους εργαζόμενους και τα μέλη της δημοτικής αρχής, χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα θετικό γεγονός τη τη μεγάλη συσπείρωση των εργαζομένων και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς επανέλαβε ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου αποτελούν τον μοχλό ανάπτυξης του Δήμου και μια μεγάλη ομάδα που συντελεί στο να πάει μπροστά ο τόπος και πρότεινε από του χρόνου η κοπή πίτας να γίνεται κάθε 8 του Μάρτη, καθώς είναι μια σημαδιακή ημέρα όταν οι εργαζόμενοι πέρασαν από τις δημοτικές επιχειρήσεις στον Δήμο.
Να σημειωθεί, ότι το φλουρί της πίτας δεν ήταν ένα, αλλά… 50 που αντιστοιχούν σε 50 επιταγές των 100€, ενώ ο Δήμαρχος έδωσε και τρεις ημέρες τιμητική άδεια στον καθένα από τους τυχερούς, προειδοποιώντας όμως «να μην φύγουν όλοι μαζί αλλά εκ περιτροπής», για να μην υπάρχει πρόβλημα με την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Μάλιστα, χαριτολογώντας ο Χρήστος Παππούς ζήτησε να μπει και το δικό του όνομα στην κληρωτίδα, αφού είναι και εκείνος εργαζόμενος και δικαιούται άδεια!
Τέλος, το Σωματείο είχε παραγγείλει 1000 κομμάτια πίτας, πληθώρα για όλους τους εργαζόμενους, ενώ διατέθηκαν και αναψυκτικά.