Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι.
Σύμφωνα πληροφορίες, στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν 4 κάλυκες, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο πόδι ένα 5χρονο κοριτσάκι που έπαιζε σε διπλανή αλάνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.
Ο δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στάθμευσε στον αριθμό 51 της Εθνικής Αντιστάσεως και πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι προς το ένα από τα δύο σπίτια που βρίσκονται εκεί, με αποτέλεσμα ένα από τα βλήματα να εξοστρακιστεί και να τραυματίσει το κοριτσάκι.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει προσαγωγή δύο υπόπτων.