KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Με τα παιδιά γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων ο Δήμος Φυλής

07/04/2023 18:02
Ανανεώθηκε 07/04/2023 18:19
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με τετραήμερη δράση, διαδραστική ενημέρωση και πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά τίμησε φέτος ο Δήμος Φυλής την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, με τη συνεργασία του αντιδημάρχου Εσόδων, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και αρμόδιου για τα αδέσποτα ζώα, Γιώργου Αβράμη, του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα και την πολύτιμη στήριξη του Φιλοζωικού Συλλόγου Φυλής ΑγαπαΖΩ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ειδικότερα, οι κ.κ. Αβράμης και Κρεμύδας με την πρόεδρο του ΑγαπαΖΩ Καίτη Ζερβάκη, επισκέφθηκαν τα 16 Νηπιαγωγεία του Δήμου Φυλής και με κίνητρο το παιχνίδι μίλησαν στα παιδιά για τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς. Επίσης, έλαβαν ως δώρο ένα βιβλίο ζωγραφικής με ζωγραφιές ζώων και μηνύματα για τα αδέσποτα, ενώ χάρηκαν με την ψυχή τους τη συντροφιά της ανιματέρ, η οποία ήταν ντυμένη ως το κουτάβι πυροσβέστης Μάρσαλ, της σειράς κινουμένων σχεδίων Paw Patrol.

Παράλληλα, διανεμήθηκε σχετικό ενημερωτικό έντυπο, μέσα από το οποίο οι γονείς ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου Φυλής σχετικά με την προστασία των αδέσποτων ζώων.

“Επιλέξαμε να απευθυνθούμε στα παιδιά γιατί θα πρέπει από την τρυφερή ακόμη αυτή ηλικία να ευαισθητοποιούμαστε και να ενημερωνόμαστε για τη σωστή συμπεριφορά που οφείλουμε να έχουμε απέναντι στα ζώα”, υπογράμμισε ο Γιώργος Αβράμης και συνεχάρη τις νηπιαγωγούς για την καλή ενημέρωση που παρέχουν στα παιδιά σε σχέση με τη συμπεριφορά τους απέναντι στα ζώα.

“Οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά, προσδοκώντας η νέα γενιά να έχει φιλοζωική κουλτούρα, γιατί αυτό μάς κάνει καλύτερους ως κοινωνία και γι’ αυτό χαίρομαι ιδιαίτερα που η δράση αυτή έγινε στα Νηπιαγωγεία”, υπογράμμισε ο Γιάννης Κρεμύδας.

Εξάλλου, την ικανοποίηση της για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα Νηπιαγωγεία εξέφρασε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φυλής, η οποία συνεχάρη τον Γιάννη Κρεμύδα για τις άρτιες εγκαταστάσεις των Νηπιαγωγείων.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: