KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένταση και δακρυγόνα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

12/04/2023 18:19
1 '
Ένταση και δακρυγόνα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε μέσα και έξω από το Κλειστό των Άνω Λιοσίων, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η ένταση δεν άργησε να ανέβει στις εξέδρες, καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους έπεσαν αντικείμενα, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για λίγα λεπτά. Μάλιστα λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι διαιτητές προειδοποίησαν πως την επόμενη φορά που θα υπάρξει ρίψη αντικειμένων θα εκκενωθεί το γήπεδο για να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Στο μεταξύ, κατά το διάλειμμα, οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ έξω από το γήπεδο, με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Τα επεισόδια κράτησαν αρκετά λεπτά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσει με καθυστέρηση το δεύτερο μέρος, ενώ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου αρκετές οικογένειες έφυγαν από το γήπεδο.

Οι Ισραηλινοί καταγγέλλουν ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαψαν μία σημαία του Ισραήλ, ενώ αναφέρουν ότι οι οπαδοί της Χάποελ δέχθηκαν πέτρες και φωτοβολίδες. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κάποιοι ελαφρά τραυματίες οπαδοί της Χάποελ, ενώ υποστηρίζουν για απόλυτη οργανωτική αποτυχία, με αιχμές κατά της ΑΕΚ, αλλά και της FIBA που είναι διοργανώτρια αρχή της αναμέτρησης.

Πηγή: athina984.gr

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: