KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Meteoacharnes: Με βροχές δείχνει να μπαίνει ο Μάιος. Σημάδια ανεβασμένων θερμοκρασιών. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

28/04/2023 08:22
2 '
καιροσ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Χθες η μεγίστη θερμοκρασία που καταγράφηκε, ήταν 20,3 βαθμοί. Τέσσερις βαθμοί κάτω από τη μέγιστη θερμοκρασία προχθές. Αλλά και η ελάχιστη θερμοκρασία ήταν κάτω από τους 10 βαθμούς (9,5).

Με βροχές και καταιγίδες δείχνει να μπαίνει ο Μάιος και έτσι θα συνεχίσει τουλάχιστον τις πρώτες πέντε ημέρες. Και ενώ φαίνεται μια πτώση της θερμοκρασίας στις 5 Μαΐου, για τις επόμενες πέντε ημέρες, φαίνεται καθημερινή άνοδός της, με οροφή τους 23 βαθμούς. Και για τις τελευταίας ημέρες του Απριλίου, αν εξαιρέσεις τη μικρή πιθανότητα για ασθενή βροχόπτωση σήμερα, η θερμοκρασία θα έχει ανοδική πορεία, ενώ υπάρχει πιθανότητα για ψιχάλες τοπικά την Κυριακή.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Χθες η μεγίστη θερμοκρασία που καταγράφηκε, ήταν 20,3 βαθμοί. Τέσσερις βαθμοί κάτω από τη μέγιστη προχθές. Αλλά και η ελάχιστη ήταν κάτω από τους 10 βαθμούς (9,5). Και ενώ στις 08:00 η θερμοκρασία ήταν σχεδόν 2 βαθμούς κάτω από χθες, προς το μεσημέρι, θα έχουμε μικρή άνοδο.

Από σήμερα, οι Βόρειοι άνεμοι εξασθενούν και από αύριο το μεσημέρι, θα στραφούν σε Νότιους. Χθες η μεγίστη ριπή που καταγράφηκε, ήταν 51,7 km/h που αντιστοιχεί σε 7 μποφόρ. Μικρή ενίσχυση, περιμένουμε την Κυριακή.

Την Πρωτομαγιά η μέγιστη θερμοκρασία, αναμένεται να φθάσει στους τοπικά στους 21 με 22 βαθμούς, ενώ υπαρκτή πλέον είναι η πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Και χθες πάλι οι ρύποι στην ατμόσφαιρα είχαν ανοδική πορεία από το πρωί, σύμφωνα με την ανάλυση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Μετεωρολογικού Σταθμού Αχαρνών.Η άνοδος άρχισε από τις04:00 και στις 08:00, άρχισαν να υποχωρούν. Στις 08:20 σήμερα το πρωί, τα μικροσωματίδια PM 2,5 ήταν 11,9 (11,7 χθες) μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο.

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές το Σάββατο, θα κυμανθεί από 10 με 20 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 12 με 20 βαθμούς. Στη Φυλή 10 με 20 βαθμούς.  Την Κυριακή στις Αχαρνές, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 με 20 βαθμούς. Την Πρωτομαγιά, 13 με 21 βαθμούς. 

Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν Βόρειοι Βορειοανατολικοί ασθενείς και από το μεσημέρι θα στραφούν σε Νοτιοδυτικούς, με μικρή ενίσχυση. Την Κυριακή θα πνέουν μερικώς ενισχυμένοι Νότιοι. Και την Πρωτομαγιά, ασθενείς Νοτιοδυτικοί.

Επιμέλεια Βαγγέλης Μαρκουλής

https://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: