Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Παιδικό Τμήμα του Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών το οποίο πέτυχε την άνοδό του στην Α2 κατηγορία μετά από μια ηρωική χρονιά, με πολύ μεγάλες νίκες και πάρα πολύ όμορφο μπάσκετ!
Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Νέα Μάκρη, το Παιδικό Τμήμα του Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών έπρεπε να καλύψει διαφορά 5 πόντων.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και όλα να δείχνουν ότι τα πάντα θα κριθούν στο τέλος. Όμως το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό.
Τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα για την νίκη και με τεράστια ψυχικά και σωματικά αποθέματα επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έφτασαν στην τεράστια νίκη και στην ΠΑΝΑΞΙΑ άνοδο!
Εκπληκτικός ο κόσμος που γέμισε το ”Χολίδειο” και πάντα με κόσμια συμπεριφορά βοήθησε τα παιδιά στην μεγάλη αυτή επιτυχία!
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 65-45
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (Μπελέγρης): Δαιδινιδης, Τζιόγκας 8, Παμπουκίδης, Δημάκας, Σταματάκης 2, Σταμάτης, Μάστορας 4, Ρηγόπουλος, Αθανασόπουλος Β. 12(2), Μαρίνης 7(1), Αθανασόπουλος Π. 16(2), Βουγιατζής 16(2).