Με παλμό, δυναμισμό και πολύ κόσμο γέμισε το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μάνδρας, στο οποίο ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στη Δυτική Αττική Σταμάτης Πουλής έκανε την προεκλογική του συγκέντρωση για την περιοχή.
Ήταν μία συγκέντρωση με πραγματική αποδοχή για έναν νέο άνθρωπο ο οποίος, παρότι δεν ήταν βουλευτής τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, δούλεψε για την Δυτική Αττική και τον κόσμο της.
Κατά την προσέλευση στην εκδήλωση, ο κ. Πουλής προσέφερε λευκά τριαντάφυλλα σε όλες τις γυναίκες ενόψει της εορτής της μητέρας και τις ευχαρίστησε για τον αγώνα που δίνουν να κρατούν όρθιες και δυνατές τις οικογένειές τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε χαιρετισμός του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε με λόγια καρδιάς για τον στενό του συνεργάτη Σταμάτη Πουλή και για το σθένος του να αντιμετωπίσει τις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ. “Ο Σταμάτης Πουλής είναι παλικάρι και η Βουλή έχει ανάγκη από παλληκάρια!” τόνισε.
Από την πλευρά του ο Σταμάτης Πουλής ευχαρίστησε τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια τόσο στο πρόσωπό του όσο και για τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, στα οποία, όπως είπε, έδωσε πραγματικές λύσεις.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στο μεγάλο και εμβληματικό έργο της επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας, προσωπικό στοίχημα όπως είπε, του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, όπου διασφαλίστηκαν όλες οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων και παράλληλα θα δημιουργηθούν 1400 νέες.
Επίσης, μίλησε για το έργο της δημιουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στον Δήμο Φυλής, το οποίο θα δώσει στέγη σε 1100 φοιτητές και πνοή στην τοπική οικονομία με τζίρο αγγίζοντας τα 7 εκατ. ευρώ ανά έτος, ένα έργο που αποκάλεσε “το παιδί του”, καθώς το σχεδίασε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής και εγκρίθηκε, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ.
Παράλληλα, ο Σταμάτης Πουλής έθεσε το μεγάλο ζήτημα της ασφάλειας στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και επανέλαβε την δέσμευσή του ότι εφόσον με την στήριξη των πολιτών της Δυτικής Αττικής εκλεγεί βουλευτής, θα αναλάβει την επόμενη ημέρα σχετική νομοθετική πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την αυστηροποίση των ποινών που προβλέπει η νομοθεσία για όλους όσοι βρίσκονται σε μόνιμη παραβατική συμπεριφορά.
Ειδικά για την Μάνδρα ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττική δεσμεύθηκε ότι θα εργασθεί ώστε τα μεγάλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη ο τόπος να μπουν σε τροχιά υλοποίησης.
Και κατέληξε: “Θέλω να είμαι αποτελεσματικός ώστε να λύνω τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Θέλω να σας είμαι χρήσιμος. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος του Βουλευτή. Ζητώ την στήριξή σας και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας. Ζητώ να με εμπιστευθείτε και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω από την επιλογή σας στο πρόσωπό μου”.