11.4 C
Athens
5 Ιουνίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΛάζαρος Καραούλης υποψήφιος βουλευτής Ανατ.Αττικής: Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά εδώ, αποτελούμενο από...

Λάζαρος Καραούλης υποψήφιος βουλευτής Ανατ.Αττικής: Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά εδώ, αποτελούμενο από νέα πρόσωπα με όραμα για μια καλύτερη χώρα

- Advertisement -

Ο Λάζαρος Καραούλης του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική είναι, αυτό που λέμε, ακούραστος εργάτης. Από πολύ νωρίς, ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής “όργωσε” την Ανατολική Αττική, τον φυσικό του χώρο όπου κατοικεί και εργάζεται για να μεταφέρει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, του κόμματος που έχει- όπως τονίζει-σαφείς θέσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Στη συνέντευξή του στο doxthi.gr ο κ. Καραούλης ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για την Ανατολική Αττική, τις τυχόν πολιτικές συνεργασίες όπως και τη ψήφο των νέων.

- Advertisement -
- Advertisement -

Κύριε Λάζαρε Καραούλη κατεβαίνετε υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ. Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα πέντε πιο σημαντικά προβλήματα της Περιφέρειας;

– Δυστυχώς, η Ανατολική Αττική  δεν έχει πάρει, μέχρι τώρα, όσα αξίζει. Πρόκειται για μια περιφέρεια με μεγάλη ιστορία και σπάνια ομορφιά. Στοιχεία που δεν έχουν αναδειχθεί. Παράλληλα, τα δεκάδες χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της, δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη και την ευημερία της.

Για εμένα, μεταξύ άλλων, 3 είναι τα σημαντικότερα προβλήματα και αυτά με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφιος βουλευτής. Η υγεία, η ασφάλεια και η έλλειψη έργων υποδομής- συγκοινωνίες.

Η υποστελέχωση και η υποχρηματοδότηση των Κέντρων Υγείας  σε συνδυασμό με την έλλειψη Νοσοκομείου, δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής στη πόλη του , καθώς τα φαινόμενα παραβατικότητας και εγκληματικότητας αυξάνονται καθημερινά, με τους κατοίκους να κρούουν τον κώδωνα και να απευθύνουν έκκληση για αύξηση των περιπολιών, επάνδρωση των αστυνομικών τμημάτων και οργανωμένο σχέδιο έλεγχων από την τροχαία.

Τέλος, η περιφέρεια στερείται μεγάλων έργων που θα αναβαθμίσουν τις πόλεις μας και θα κάνουν τους πολίτες περήφανους. Να θυμίσω μόνο το μεγαλόπνοο έργο της αποχέτευσης που ξεκίνησε αλλά έπεσε θύμα της γραφειοκρατίας και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αυτή η τετραετία πρέπει να είναι μια νέα αρχή για την Ανατολική Αττική.

Πιστεύετε ότι εάν οι συνθήκες το επιβάλουν, μπορεί να προκύψουν συνεργασίες;

– Σκοπός μας είναι οι Έλληνες πολίτες να αισθανθούν ξανά περήφανοι για τη χώρα τους. Μια πιθανή συνεργασία για εμάς σημαίνει χάραξη ανοδικής πορείας της Ελλάδος, ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, διαφάνεια, υγεία, παιδεία και ασφάλεια. Συνεργασία καρέκλας μας αφήνει αδιάφορους.

Λάζαρος Καραούλης

Πως θα χαρακτηρίζατε το κλίμα που διαμορφώνεται;

– Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά εδώ, κατανοώντας πλήρως τις απαιτήσεις της ελληνικής κοινωνίας,  αποτελούμενο από νέα πρόσωπα με όραμα για μια καλύτερη χώρα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει βρεθεί στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας και προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχοντας εικόνες και παραδείγματα από πραγματικά ανεπτυγμένες χώρες. Ο κόσμος τα αντιλαμβάνεται πια όλα αυτά και θέλει την αλλαγή. Πιστεύω πως το βράδυ των εκλογών οι Έλληνες θα έχουν κάνει το πρώτο βήμα για καλύτερες μέρες, με τη ψήφο τους.

 –Από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει  ότι ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων παραμένει αναποφάσιστο. Τι θα τους λέγατε:

-Η ψήφος μας αποτελεί μια πολύ σημαντική δύναμη. Δύναμη αλλαγής, ανατροπής, βελτίωσης της ζωής μας. Θα πρέπει σε αυτές τις εκλογές, όλες και όλοι να προσέλθουμε στη κάλπη και να αναθέσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας σε εκείνους που έκαναν τα μεγαλύτερα έργα στην Ελλάδα, σε εκείνους που έμαθαν από τα λάθη τους και σε εκείνους που σήμερα είναι νέοι και άφθαρτοι. Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ!

Λάζαρος Καραούλης - υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανατολικής Αττικής: "Μαζί θα τα καταφέρουμε!"

Σε αυτές τις εκλογές, θα ψηφίσει για πρώτη φορά, περίπου, το 4% του εκλογικού σώματος, οι νέοι άνθρωποι δηλαδή. Τι θα τους λέγατε για να επιλέξουν το ΠΑΣΟΚ;

Οι σημερινοί νέοι έχουν πλήρη επίγνωση και σωστή κρίση. Τους εμπιστευόμαστε απόλυτα. Θέλουμε να ψηφίσουν με γνώμονα τη χώρα που θέλουν και αποζητούν.

Ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης έχει βάλει σε πρώτο πλάνο τη νεολαία με σκοπό να σταματήσει να γυρίζει τη πλάτη στη πολιτική και να συμμετέχει ενεργά. Εμείς είμαστε ένας  από αυτούς τους νέους! Από αυτούς που θέλουν να κάνουν οικογένεια, να αναγνωριστούν οι σπουδές τους και να αμείβονται με αξιοπρέπεια, να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερους μισθούς, να έχουν αξιοπρεπές σύστημα υγείας, διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη.

Ας κάνουν την 21η Μαϊου, ημέρα νέας γενιάς!

- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -