Συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου έξω από καφέ επί της λεωφόρου Φυλής στα Άνω Λιόσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας πήγε στο καφέ – fast food στα Άνω Λιόσια, όπου ζήτησε έναν εργαζόμενο που δουλεύει ντελίβερι. ‘Οταν ο εργαζόμενος τον ρώτησε τι θέλει, ο άγνωστος του επιτέθηκε.
Από την πάλη που ακολούθησε έξω από το καφέ, έσπασε η τζαμαρία γειτονικού με γυαλικά, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν. Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει επικίνδυνα, όταν άλλος εργαζόμενος του καφέ πήγε να τους χωρίσει και ο δράστης απείλησε με μαχαίρι.
Όταν κλήθηκε η αστυνομία και άρχισε να μαζεύεται κόσμος, ο δράστης επιβιβάστηκε σε μηχανή και τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έφτασαν αργότερα δυνάμεις της ΟΠΚΕ.