Τον διακρίνει πάντα μια ιδιαίτερη ευαισθησία με τα παιδιά, γεγονός που αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, αθόρυβα και διακριτικά.
Ο πρώην πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Κώστας Παπαϊωάννου δεν παρέλειψε να συμμετάσχει σε όλη τη διάρκεια του χρόνου με χορηγίες σε εκδηλώσεις σχολείων του Δήμου, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά του και στις καλοκαιρινές γιορτές, ύστερα από σχετικά αιτήματα των Συλλόγων Γονέων.
Μεταξύ αυτών, χορηγία στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, ένα ποσό το οποίο διατέθηκε για την καλοκαιρινή γιορτή αποφοίτησης. Χαιρετίζοντας τη γιορτή, ο κ. Παπαϊωάννου ευχήθηκε καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις τους και καλή σταδιοδρομία σε ότι και αν επιλέξουν να κάνουν.
Παράλληλα, πρόσφερε τον μπουφέ, αναψυκτικά και dj για την καλοκαιρινή γιορτή στο 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά να αποχαιρετίσουν τη σχολική χρονιά με πολύ κέφι και πολλή διασκέδαση.
Ιδιαίτερη ήταν η χορηγία στο 3ο Δημοτικό Ζωφριάς, όπου πρόσφερε τον μπουφέ για 200 άτομα, αναψυκτικά και μπύρες. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν παραβρέθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, έστειλε στους μαθητές όλη την αγάπη του, καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο έκανε και τα δικά του πρώτα μαθητικά βήματα και έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τον χώρο.
Τον μπουφέ για όλους πρόσφερε επίσης και στο Σωματείο Κολύμβησης «Άλμπατρος», με την ευκαιρία της καλοκαιρινής γιορτής των αθλητών, των προπονητών και των οικογενειών τους.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η προσφορά του Κώστα στο 4ο Γυμνάσιο στη Ζωφριά, όπου χορήγησε τα εδέσματα για τον μπουφέ για όλο το σχολείο και νερά, ενώ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 1000€ για την εκδρομή που θα διοργανώσουν οι μαθητές το νέο σχολικό έτος.
Η συνοικία που μεγάλωσε και έχει τις πρώτες του αναμνήσεις κατέχει πάντα μια περίοπτη θέση στην καρδιά του, αλλά η προσφορά του για τα παιδιά, όπου του ζητηθεί, αποδεικνύεται ότι δε γνωρίζει από σύνορα και περιοχές.