11.4 C
Athens
4 Οκτωβρίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣ“Μπαράζ” ανακοινώσεων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων από τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό

“Μπαράζ” ανακοινώσεων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων από τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό

spot_img
- Advertisement -

Με “μπαράζ” ανακοινώσεων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δείχνει τη δυναμική μα και την αποδοχή από νέους αλλά και παλαιούς αυτοδιοικητικούς οι οποίοι σπεύδουν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του “Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος”. Όλοι έχουν προσωπική εικόνα των αναγκών του δήμου, αλλά και δυνατά βιογραφικά.

- Advertisement -
- Advertisement -

Υποψήφιοι, γνωστοί στην τοπική κοινωνία, με προσφορά και δυναμική στηρίζουν τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό και με την παρουσία τους ενισχύουν την ήδη υπάρχουσα αποτελεσματική ομάδα του, η οποία κατόρθωσε μέσα σε μια τετραετία να βγάλει την πόλη από την αδράνεια και να τη θέσει σε τροχιά ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών καλωσορίζει τους νέους υποψηφίους στην παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και εύχεται καλόν αγώνα και δύναμη σε όλους.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Γεώργιος Αθανασιάδης

Υποψήφιος με την παράταξη μας και ο Αθανασιάδης Γεώργιος .

Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να διακριθεί σε οτιδήποτε ασχολήθηκε. Η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο απέδειξε τη δύναμη της συνεργασίας και της ομαδικότητας πέρα από αγκυλώσεις και στερεότυπα. Αυτή τη φορά η πορεία μας θα είναι κοινή και είμαι σίγουρος πως αυτή η συνεργασία θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτική.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι παντρεμένος με την Ιφιγένεια (εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής) και έχουν τρία παιδιά, τον Νίκο τον Πάρη και την Άρτεμις. Είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος, ήταν υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και διετέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής σε ολυμπιακές και εθνικές ομάδες ελευθέρας πάλης.

Έχει στεφθεί δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης, Μεσογειονίκης, ενώ πήρε μέρος και σε 5 ολυμπιακούς αγώνες τρεις ως αθλητής και δύο ως προπονητής.

Έχει βραβευθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ως «αθλητής με ΗΘΟΣ» και δύο φορές αναδείχθηκε δεύτερος καλύτερος αθλητής της χρονιάς (1987, 1990).Ιδρυτικό μέλος των συλλόγων Τριτέκνων «Ζεστή Αγκαλιά» και «Ποντίων Ρομανία».

Κώστας Αμπαρτζάκης

Υποψήφιος με την παράταξή μας και ο Κώστας Αμπαρτζάκης. Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ.

Ο Κώστας παραμένει πάντα ενεργός και πάντα δραστήριος σε πολλούς τομείς. Με τις γνώσεις και τη διάθεσή του έρχεται στην παράταξή μας για να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια.

Ο Κώστας Αμπαρτζάκης είναι δημοτικός υπάλληλος με ειδικότητα καθηγητής Μουσικής.

Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα κοινά, καθώς ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2006, στις περιφερειακές του 2014 ενώ είναι επιλαχών περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του 2019 (5ος στην Αν. Αττική/1ος στις Αχαρνές).

Είναι ενεργό μέλος του ΕΟΣ Αχαρνών ενώ έχει διατελέσει και μέλος του ΔΣ της ΙΛΕΑ.

Έφη Τόκα

Υποψήφια με την παράταξη μας και η Έφη Τόκα.

Την καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. Η Έφη είναι ένας νέος άνθρωπος της πόλης μας. Με δραστηριότητα στο εμπόριο, στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στα πολιτικά πράγματα έχει καταφέρει με πολλή προσωπική δουλειά να αφήσει το στίγμα της. Χαίρομαι που η παράταξή μας την οδήγησε να μπει και πάλι στη μάχη της αυτοδιοίκησης και την καλωσορίζω.

Η Έφη Τόκα είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Κατάρα που δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate και έχουν δύο παιδιά τον Παναγιώτη και την Αριστέα. Είναι απόφοιτος ΤΕΙ Κλωστοϋφαντουργίας και ΙΕΚ Λογιστικής και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες. Πετυχημένη επιχειρηματίας, διατηρεί κατάστημα ρούχων στις Αχαρνές με παράλληλη λειτουργία eshop.

Έχει διατελέσει Τοπικός Σύμβουλος Αχαρνών, έχοντας μάλιστα εκλεγεί πρώτη στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που συμμετείχε. Είναι γραμματέας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αχαρνών – Θρακομακεδόνων και υπεύθυνη του τομέα γυναικών έχοντας καταλάβει την πρώτη θέση στις εσωκομματικές εκλογές.

Αναστασία Σιδέρη

Υποψήφια με την παράταξή μας και η Αναστασία Σιδέρη.

Την καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. Η Αναστασία με τις υψηλού επιπέδου σπουδές της και την επαγγελματική της καταξίωση έχει αποδείξει πως με σκληρή δουλειά, αισιοδοξία, ανοιχτό μυαλό και υψηλό αίσθημα ευθύνης μπορείς να πετύχεις σε κάθε τομέα δράσης σου. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει και σε αυτή τη νέα της προσπάθεια για την πόλη μας.

Η Αναστασία Σιδέρη είναι κόρη του Παναγιώτη Σιδέρη ενός αξιόλογου συνδημότη μας που φρόντισε να της μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του για τα κοινά. Εργάζεται ως Διευθύντρια του τμήματος Ιατρικών Υποθέσεων Οργανισμού Έρευνας κλινικών μελετών, συλλέγοντας τα δεδομένα που απαιτούνται για την αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των υπό ανάπτυξη και εγκεκριμένων φαρμάκων. Βρέθηκε μακριά από τις Αχαρνές μόνο κατά το διάστημα των σπουδών της στη Γενετική-Μικροβιολογία και το διδακτορικό της στη Βιοχημεία με πλήρη υποτροφία στο Imperial College. Εργάστηκε ως μεταδιδακτορική συνεργάτης στο εργαστήριο Μοριακής Νευροβιολογίας & Ανοσολογίας του Ινστιτούτου Παστέρ και στο νοσοκομείο Υγεία, όπου επιλέχθηκε σε ερευνητικό έργο στο Παρίσι και ως ένθερμη οπαδός της δια βίου μάθησης, αποφοίτησε επιτυχώς από το πανεπιστήμιο του Παρισίου Université Paris Diderot 7 με μεταπτυχιακό πιστοποιητικό στις Κυτταρικές Θεραπείες.

Σοφία Παρθενίου-Καλογράνη

Υποψήφια με την παράταξή μας και η Σοφία Παρθενίου – Καλογράνη.

Την καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. Η Σοφία έχει αξιόλογη επαγγελματική πορεία, ως στέλεχος ιδιωτικών εταιρειών. Με τη μεθοδικότητα της, την εξειδίκευσή της, την εμπειρία της είναι δεδομένο πως θα μπορέσει να προσφέρει τα μέγιστα στον αγώνα που δίνουμε.

Η Σοφία Παρθενίου – Καλογράνη είναι γέννημα θρέμμα της πόλης μας και είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Καλογράνη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη την Ελένη.

Είναι οικονομολόγος, αριστούχος απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Εδώ και 33 χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και είναι διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών.

Αποτελεί ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου αλλά και πολλών άλλων επιστημονικών και επαγγελματικών οργανώσεων.

Κώστας Παπαδόπουλος

Υποψήφιος με την παράταξή μας και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. Ο Κώστας τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε ένα διαφημιστή της πόλης μας. Ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά show, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων με το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά του.

Παράλληλα η επαγγελματική του πορεία και η καταξίωσή του στο χώρο μαρτυρούν έναν άνθρωπο που μπορεί να πετύχει με ό,τι και να καταπιαστεί. Έχει όλα τα εχέγγυα για μια ανάλογη πορεία. Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι συνδημότης μας ποντιακής καταγωγής που ζει στις Αχαρνές με τη σύζυγό του Μαρίνα Μαριάδου και τα τέσσερά τους παιδιά. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να τον γνώρισε από τη διπλή συμμετοχή του στο reality Survivor (2021, και all star 2023), έχει όμως μια πολύ σημαντική επαγγελματική πορεία.

Έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική και διατηρεί το γνωστό ζαχαροπλαστείο Βυζάντιο. Παράλληλα διδάσκει ως καθηγητής σε ιδιωτικό ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων. Κατά το παρελθόν έχει διακριθεί σε δεκάδες πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με κορυφαία διάκριση την ανάδειξή του σε παγκόσμιο πρωταθλητή.

Γεωργία Ανδρικοπούλου

Υποψήφια με την παράταξή μας και η Γεωργία Ανδρικοπούλου.

Την καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. Η Γεωργία ως κάτοικος του Ολυμπιακού Χωριού γνωρίζει καλά τα δεδομένα της περιοχής. Δεν αρκεί όμως αυτό αλλά αντιλαμβάνεται τις δυνατότητες και κυρίως αναλαμβάνει δράση, όπως έχει αποδείξει η πορεία της στον εθελοντισμό.

Με αυτά τα δεδομένα συντάσσεται κι αυτή στην κοινή μας προσπάθεια και ρίχνεται στον όμορφο αγώνα που δίνουμε.

Η Γεωργία Ανδρικοπούλου ζει μαζί με τον σύζυγο και το παιδί τους στο Ολυμπιακό Χωριό τα τελευταία 15 χρόνια. Από το 1993 εργάζεται στη Εθνική Τράπεζα και αυτή την περίοδο είναι Διευθύντρια στο Κατάστημα Αχαρνών.

Εκτός της πετυχημένης επαγγελματικής πορείας η αγάπη της για τα σκυλιά την οδήγησε στην ίδρυση τη ομάδας εθελοντών «Τετράποδες Ουρίτσες». Συμμετέχει παράλληλα ως εθελόντρια σε φιλανθρωπικές δράσεις και οργανώσεις.

Γιώργος Κωτσιανάς

Υποψήφιος με την παράταξή μας και ο Γιώργος Κωτσιανάς.

Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία στα κοινά και εμπεριστατωμένη γνώση για τα θέματα των Θρακομακεδόνων.

Η συνεργασία μας τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ήταν ιδιαίτερα αποδοτική και απέδειξε πως η συνένωση δυνάμεων πάντα λειτουργεί προς όφελος του Δήμου μας.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε μαζί, θέτοντας νέους στόχους που είμαι σίγουρος ότι θα τους πετύχουμε. Ο Γιώργος Κωτσιανάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων. Από το 1995 όταν και εγκαταστάθηκε στον Δήμο συνεχίζει αδιαλείπτως την ενασχόλησή του με τα κοινά, που περιλαμβάνει θητείες ως πρόεδρος σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και σε σχολικές επιτροπές του τέως Δήμου Θρακομακεδόνων, αντιπρόεδρος της τέως κοινότητας και αντιδήμαρχος σε θέματα Διοίκησης και Οικονομικών.

Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και απόφοιτος της Σχολής Μηχανολογίας των ΑΤΕΙ Αθηνών. Επαγγελματικά έχει 35 χρόνια εμπειρίας ως βασικό στέλεχος στο τμήμα μελετών και επιβλέψεων τεχνικής εταιρείας, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

Κώστας Σαββίδης

Υποψήφιος με την παράταξή μας και ο Κώστας Σαββίδης.

Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος της πόλης μας που έχει αφήσει το στίγμα του τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στον αθλητισμό. Πάντα ενεργός και δραστήριος σε κάθε τομέα που καταπιάνεται. Η κοινή μας πορεία που ξεκίνησε πριν χρόνια δεν θα μπορούσε να μην έχει συνέχεια.

Ο Κώστας Σαββίδης είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας.

Έχει διατελέσει νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος, αλλά και πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Στόλου – Οχημάτων και Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Δήμου Αχαρνών.

Ιδιαίτερη είναι και η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, καθώς είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕ Μενιδίου, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος της ομάδας Αετός Μενιδίου.

- Advertisement -


spot_img
spot_img

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -