σύσκεψη με θέμα την ασφάλεια των περιοχών της Δυτικής Αττικής πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας και Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Μάκη Βορίδη.
Στην ανάρτηση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη αναφέρεται ότι ο κ. Βορίδης ενημερώθηκε για την κατάσταση στην Δυτική Αττική στην οποία, όπως δείχνουν τα στοιχεία, γίνεται σημαντική προσπάθεια από την Αστυνομία, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ιδιαιτερότητα στην περιοχή, που χρήζει πιο συστηματικής αντιμετώπισης.
Στην ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης γράφει: «υποδέχθηκα σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τον Υπουργό Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης, όπου συμμετείχαμε σε σύσκεψη για την ασφάλεια στη Δυτική Αττική.
Η προσπάθεια της Ελληνική Αστυνομία είναι σημαντική και αναγνωρίζεται από τους πολίτες. Πρώτο μας μέλημα παραμένει η πρόληψη και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε κάθε γειτονιά».
Η περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών σε περιοχές της Δυτικής Αττικής με αυξημένη εγκληματικότητα, και ειδικά του Δήμου Αχαρνών, είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας της Κυβέρνησης», υπογραμμίζει, εν προκειμένω, ο κ. Βορίδης σε ανάρτησή του.