Την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» ανακοίνωσε ο Θέμης Οικονόμου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, στη συνεδρίαση της 21ης Ιουλίου.
Παίρνοντας τον λόγο πριν την παρουσίαση των μελετών για την ανάπλαση της πλατείας και την αποκατάσταση του Ι. Ναού του Αγίου Βλασίου, ο κ.Οικονόμου έβαλε τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν και στις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έκανε γνωστή την απόφασή του να στηρίξει τον Δήμαρχο και να κατέλθει στο πλευρό του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Ενωμένοι και αποφασισμένοι συνεχίζουμε να δημιουργούμε για το καλό του Δήμου μας», πόσταρε στο fb, ένας από τους πιο εμβληματικούς προέδρους Δημοτικού Συμβουλίου που πέρασαν από τις Αχαρνές.