11.4 C
Athens
29 Σεπτεμβρίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΕπτά νέες υποψηφιότητες για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τον Χρήστο Παππού

Επτά νέες υποψηφιότητες για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τον Χρήστο Παππού

spot_img
- Advertisement -

Επτά νέες υποψηφιότητες ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Φυλής και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Χρήστος Παππούς.

- Advertisement -
- Advertisement -

Στο πλευρό του κατεβαίνει η Μαρία Πλαβούκου, γνωστή ως πρόεδρος και ιδρύτρια του αθλητικού συλλόγου «Φερενίκη», αλλά και τη μακρά της θητεία στα κοινά.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια ενεργή πολίτη, με μεγάλη συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. «Βρίσκεται κοντά μας από τα πρώτα βήματα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και έχει διατελέσει, με επιτυχία, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ακόμα περισσότερο τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Μαρία Πλαβούκου δήλωσε: «Η γνωριμία και η σύμπλευση με τον δήμαρχο Χρήστο Παππού ξεκινά από τα πρώιμα χρόνια του νηπιαγωγείου και συνεχίζεται έως και σήμερα. Ανατρέχοντας στα έτη 2006 και 2010 όπου υπήρξα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του τότε δήμου Άνω Λιοσίων, με πολλούς φίλους και παλαιούς συμμαθητές, όπου ξεκινήσαμε όλοι, με  την επιθυμία για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και την πίστη στο όραμα και τις ικανότητες του νεαρού τότε Χρήστου, που ήταν γεμάτος από όνειρα και όρεξη να δημιουργήσει και να παλέψει για το καλό του δήμου και των δημοτών του».

Και πρόσθεσε: «Σήμερα, και μετά την πάροδο τόσων ετών, η παράταξη της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ», αποτελεί πλέον μια μεγάλη οικογένεια, και έχει ενισχυθεί με την ένταξη σε αυτήν, νέων ανθρώπων καθώς και συνδημοτών μας, που επιθυμούν και αυτοί με τις δυνάμεις τους να συνεισφέρουν στο καλό του δήμου μας καθώς και στην προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των δημοτών».

Δεύτερη υποψηφιότητα είναι της Αγγελικής (Κέλλυ) Φωκιανού, για την οποία  ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύτεκνη μητέρα και επιχειρηματία, που βρίσκει χρόνο για να βοηθήσει τον τόπο μας. Από την πλευρά της η Κέλλυ Φωκιανού τόνισε ότι κινητήριος δύναμη για την ενασχόλησή της με τα κοινά είναι η μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια του Δήμου Φυλής και η θέλησή της να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια.

Τρίτη υποψηφιότητα είναι της Μαίρης Μπλάνη, για την οποία ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που ζει για να προσφέρει στην κοινωνία και στην οικογένειά της και εργάζεται, με συνέπεια και ευθύνη, στο χώρο της, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, με επίκεντρο τη βοήθεια στο συνάνθρωπο. Από την πλευρά της η Μαίρη Μπλάνη δήλωσε ότι είναι υποψήφια με τον Χρήστο Παππού γιατί η συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σημαίνει συλλογική και ουσιαστική δουλειά, κοινούς στόχους, στροφή στην συμμετοχικότητα και την προσφορά στοιχεία τα οποία βρήκε απόλυτα στον Χρήστο Παππού.

Τέταρτη υποψηφιότητα είναι της ιατρού-πνευμονολόγου Θεοδώρας Πλακιά, για την οποία ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα η οποία έχει συνδέσει το λειτούργημα που ασκεί με την πόλη, όπου διατηρεί πνευμονολογικό ιατρείο. «Είναι σημαντικό και ελπιδοφόρο ότι άνθρωποι όπως η ιατρός Θεοδώρα Πλακιά ασχολούνται με τον τόπο μας. Όχι μόνο γιατί συμβάλουν με τις ιδέες και τις γνώσεις τους, αλλά και γιατί παραδειγματίζουν τους συνδημότες μας. Η προσπάθεια για να πάμε το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά είναι συλλογική», πρόσθεσε.  Από την πλευρά της η Θεοδώρα Πλακιά δήλωσε ότι η ανάμειξή της στα κοινά έχει την έννοια ότι όλοι πρέπει να καταθέτουμε τις σκέψεις μας και να ενεργοποιούμαστε για το καλό της πόλης μας.

Πέμπτη υποψηφιότητα είναι της Καλλιρόης (Ρούλας) Βαγενά-Κεμάλη, για την οποία ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα που γνωρίζει τα αυτοδιοικητικά, αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώην Δήμο Ζεφυρίου. Από την πλευρά της η Καλλιρόη Βαγενά-Κεμάλη δήλωσε, ότι η υποψηφιότητά της έχει στόχο την επίλυση των σοβαρών, αλλά και καθημερινών προβλημάτων του Δήμου Φυλής, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών.

Έκτη υποψηφιότητα είναι της Λάουρας Παπανδρέου, για την οποία ο Χρήστος Παππούς σημείωσε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που γνωρίζει τα δημοτικά θέματα, γιατί είχε εργαστεί στο Δήμο παλιότερα. Από την πλευρά της η Λάουρα Παπανδρέου δήλωσε ότι έθεσε υποψηφιότητα γιατί έχει καθημερινή επαφή με τους συνδημότες της και θέλει να προσφέρει στο Δήμο Φυλής.

Έβδομη υποψηφιότητα είναι του Χαράλαμπου (Μπάμπη) Αναγνωστόπουλου, για την οποία ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποτελεί, εδώ και δέκα χρόνια, μέλος της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. «Αγαπάει τον τόπο μας και έχει δείξει προσήλωση στην προσπάθειά μας και ομαδικό πνεύμα. Συμμετέχει στο γονεϊκό κίνημα και στον αθλητισμό με θετική ενέργεια και χαμόγελο», πρόσθεσε. Από την πλευρά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος χαρακτήρισε τιμή την πρόταση  του δημάρχου να είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου και δήλωσε πίστη στον αγώνα του για ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, τα όνειρα και τους στόχους του για το αύριο.

- Advertisement -


spot_img
spot_img

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -