11.4 C
Athens
4 Οκτωβρίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΕπτά νέες υποψηφιότητες με την παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» ανακοίνωσε ο Σπύρος...

Επτά νέες υποψηφιότητες με την παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» ανακοίνωσε ο Σπύρος Βρεττός

spot_img
- Advertisement -

Μια νέα ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων ανακοίνωσε μέσ στον Αύγουστος ο Συνδυασμός «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό. Πρόκειται για άτομα γνώριμα στην κοινωνία των Αχαρνών, καταξιωμένα στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους βίο, που επιθυμούν να προσφέρουν από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

- Advertisement -
- Advertisement -

Οι 7 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι οι: Κώστας Παπακώτσης, Μαρίνος Μουκάνης, Σωτήρης Μπακάλης, Όλγα Πάτση, Γιώργος Μπαμπάς, Χρήστος Χρηστάκος, Ασπασία Σπαθάρη.

Αναφερόμενος στον εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο και Εκπαιδευτικό, Κώστα Παπακώτση, ο Σπύρος Βρεττός τόνισε: Ο Κώστας είναι ένας από τους πλέον ενεργούς Δημοτικούς Συμβούλους.

Ελάχιστες ήταν οι φορές που μπορώ να θυμηθώ να απουσιάζει από τις συνεδριάσεις. Είναι ένα δείγμα της υπευθυνότητας με την οποία αντιμετωπίζει τη θέση που του εμπιστεύτηκε ο Αχαρναϊκός λαός. Ήταν εκεί όχι για την παρουσία, αλλά με εύστοχες επισημάνσεις, με ιδέες, απόψεις και σταθερές θέσεις.

Στο πλαίσιο αυτής της παρουσίας του ήταν εμφανής η διάθεση και η έμπρακτη συμβολή του στην προώθηση των θεμάτων του Δήμου που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και την επίλυση των προβλημάτων τους, ενώ η κριτική και ο αντίλογος χαρακτηρίζονταν πάντα από το ήθος και το δίκαιο. Αυτό όμως είναι και το αληθινό νόημα της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μέσα από αυτή την πορεία διαπιστώσαμε πως μπορούμε να βαδίσουμε μαζί και να προχωρήσουμε για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράγματα για την πόλη μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Ο Κώστας Παπακώτσης, με μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση, είναι εκπαιδευτικός και εργάζεται από το 1991 στα γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αχαρνών.

Από το 2006 είναι με οργανική θέση στο 6ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών στο Ολυμπιακό Χωριό και διετέλεσε διευθυντής τα τελευταία οκτώ χρόνια στο Λύκειο του Ολυμπιακού Χωριού. Από τον Ιούλιο του 2023 είναι διευθυντής στο 4ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών στην περιοχή του Αγίου Πέτρου.

Είναι παντρεμένος με τη Μαγδαληνή Ντότσικα, διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών και έχει μια κόρη, τη Βασιλική η οποία σπούδασε με υποτροφία και έλαβε το διδακτορικό της στις ΗΠΑ όπου και εργάζεται ως ιατρική ερευνήτρια, και έναν γιο, τον Γιώργο μηχανικό παραγωγής και διοίκησης με σπουδές στο Πολυτεχνείο.

Για τον Μαρίνο Μουκάνη τόνισε χαρακτηριστικά:

Ο Μαρίνος είναι ένας άνθρωπος ταυτισμένος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στον Δήμο Αχαρνών. Βρίσκεται στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Η προσφορά του σε θέματα που απαιτούν εξαιρετικά δύσκολους χειρισμούς είναι σημαντική και έχει αποδείξει τη διάθεση συνεισφοράς και προσφοράς στην πόλη μας.

Με την εμπειρία του και τις ικανότητές του είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει μέσα από τον συνδυασμό μας να δίνει τις δυνάμεις του για να βοηθήσει τις Αχαρνές.

Ο Μαρίνος Μουκάνης είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το εμπόριο αυτοκινήτων.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, καθώς εκλέγεται για πέντε συνεχόμενες θητείες Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών, ενώ έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων. Παράλληλα είναι Γενικός Γραμματέας στην Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά «ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΕ».

Για τον Σωτήρη Μπακάλη σημείωσε:

Ο Σωτήρης είναι ένας συνδημότης μας που γνωρίζει πολύ καλά την έννοια της προσφοράς. Ως εθελοντής είναι παρών σε κάθε πρόσκληση για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Από τον εθελοντισμό η μετάβαση στην προσφορά μέσω της αυτοδιοίκησης μοιάζει αυτονόητη. Και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει εξίσου καλά, συμμετέχοντας στην παράταξή μας.

Ο Σωτήρης Μπακάλης είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Διαμένει στους Θρακομακεδόνες από το 2002. Δραστηριοποιείται εδώ και είκοσι χρόνια στις κατασκευές και συγκεκριμένα στα έργα οδοποιίας μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση που μετράει μισό αιώνα ζωής στον κλάδο.

Παράλληλα όμως έχει σημαντική εθελοντική προσφορά, συμμετέχοντας διαρκώς σε πληθώρα δράσεων. Άλλωστε πάμπολλες φορές έχει συνδράμει τον Δήμο με μηχανήματα της εταιρείας σε φυσικά φαινόμενα και έκτακτες ανάγκες.

Για την Όλγα Πάτση είπε:

Η Όλγα ζει με την οικογένειά της στους Θρακομακεδόνες. Έχοντας καταφέρει να διακριθεί σε έναν δύσκολο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό τομέα, βρίσκει πάντα τον χρόνο για να ασχοληθεί μα τα θέματα της πόλης της.

Με δεξιότητες και γνώσεις που μπορούν να συνδυαστούν και να αποτελέσουν βάση και για την αυτοδιοίκηση, συντάσσεται μαζί μας και συμμετέχει στην ομάδα μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Όλγα έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η επιμόρφωσή της συνεχίστηκε με εκπαιδεύσεις στο digital marketing, το growth marketing και το event management in digital.

Εδώ και δέκα χρόνια εργάζεται στον φαρμακευτικό κλάδο, σε ιδιωτικές εταιρείες ορθοπεδικών προϊόντων, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συμπληρωμάτων διατροφής.

Τα τελευταία τρία χρόνια είναι υπεύθυνη ανάλυσης ανταγωνισμού, διαχείρισης των brands, αναγνώρισης νέων τάσεων και ανάλυσης στόχων σε μεγάλη εταιρεία.

Μιλώντας για την υποψηφιότητα του Γιώργου Μπαμπά τόνισε χαρακτηριστικά:

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος της πόλης μας. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις Αχαρνές.

Μέσα από τη δουλειά του και την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό έχει αποδείξει τη σημασία να παραμένει κάποιος ενεργός σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς του.

Με τον τρόπο αυτό, μαθαίνει, συμμετέχει, ενεργεί και μετέχοντας στην ομάδα μας μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα για να φτάσουμε στα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

Ο Γιώργος γεννήθηκε και κατοικεί στις Αχαρνές. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Αφότου αποφοίτησε από το 1ο ΤΕΛ Αχαρνών ακολούθησε σπουδές ειδικού μηχανογραφημένου λογιστηρίου, ενώ είναι πτυχιούχος εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Εδώ και 18 χρόνια διατηρεί έκθεση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην πόλη μας. Το αθλητικό του παρελθόν είναι πλούσιο, καθώς έχει υπάρξει τρεις φορές πανελλήνιος πρωταθλητής TAE KWON DO (WTF), άθλημα στο οποίο είναι και εκπαιδευτής.

Για την υποψηφιότητα του Χρήστου Χρηστάκου τόνισε:

Ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος από την ενασχόλησή του με τα κοινά γνωρίζει καλά τα θέματα των Θρακομακεδόνων.

Σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, τη μέχρι τώρα εμπειρία του και τη διάθεσή του για προσφορά είμαι σίγουρος πως θα μπορέσει να δώσει πολλά στον αγώνα για την πόλη μας.

Ο Χρήστος Χρηστάκος εργάζεται ως σύμβουλος ανάπτυξης σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία.

Έχοντας σπουδάσει Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και στον κλάδο των πωλήσεων σχεδόν είκοσι πέντε χρόνια.

Έχει εργαστεί σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στον τομέα των πωλήσεων.Μιλάει αγγλικά και ασχολείται με τον εθελοντισμό αλλά και τον αθλητισμό σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Είναι εκλεγμένος σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο των Θρακομακεδόνων και εκπροσωπεί τους δημότες της κοινότητας εδώ και τέσσερα χρόνια.

Τέλος για την υποψηφιότητα της κ. Σπαθάρη, ο Σπύρος Βρεττός ανέφερε:

Η Σούλα ως εκπαιδευτικός βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με τα νέα παιδιά. Σε συνδυασμό με την ενεργό συμμετοχή της σε εθελοντικές οργανώσεις είναι ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται την αξία της προσφοράς με κάθε τρόπο.

Βλέποντας τη διαρκή προσπάθεια που κάνουμε για να ανεβάσουμε την ποιότητα ζωής στην πόλη μας, αποφάσισε να ενισχύσει τον αγώνα μας και να προχωρήσουμε μαζί στις επερχόμενες εκλογές.

Η Ασπασία Σπαθάρη είναι μόνιμη κάτοικος Θρακομακεδόνων. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λαγανόπουλο, Διευθυντή τραπεζικού ιδρύματος και οικονομικού συμβούλου επιχειρήσεων και έχουν μια κόρη τη Νάγια που είναι φοιτήτρια.

Σπούδασε στο ΑΠΘ μαθηματικά με κατεύθυνση εφαρμοσμένα μαθηματικά και εργάζεται ως Καθηγήτρια στο αντικείμενό της.

Μετά από πολλά χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση μεταπήδησε στο δημόσιο τομέα, όπου και συνεχίζει έχοντας διατελέσει και τέσσερα χρόνια υποδιευθύντρια στο Γυμνάσιο Θρακομακεδόνων.

Παράλληλα υπήρξε διαμεσολαβητής και σύμβουλος Σχολικής Ζωής, μιλάει αγγλικά και ρώσικα, ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών προγραμμάτων και ημερίδων μεταξύ των οποίων για τις σχέσεις σχολείου και οικογένειας, εκπαιδευτικές προσεγγίσεις για τον αυτισμό και την τέχνη στα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες.

Ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής και αποτελεί ενεργό μέλος στους Εθελοντές Θρακομακεδόνων

- Advertisement -


spot_img
spot_img

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -