11.4 C
Athens
29 Σεπτεμβρίου 2023
spot_img
ΑρχικήHOT STORYΚώστας Παπαϊωάννου – ανοιχτή επιστολή στους δημότες: «Με τη δύναμη και την...

Κώστας Παπαϊωάννου – ανοιχτή επιστολή στους δημότες: «Με τη δύναμη και την στήριξή σας θα πιάσουμε το νήμα της ένωσης από την αρχή»

spot_img
- Advertisement -

“Σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δίνεται, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να γίνω ακόμα καλύτερος, να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και αποτελεσματικά, ώστε να συντελέσω στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας”

Όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν το έργο του στους παιδικούς σταθμούς των Άνω Λιοσίων, την περίοδο 2011-2014, αφού με τις πρωτοβουλίες του δημιούργησε την υποδομή ώστε να αναγνωρίζονται ως πρότυποι – εφάμιλλοι των ιδιωτικών και παράλληλα τα παιδιά να λαμβάνουν πολλά ερεθίσματα. Σήμερα ο Κώστας Παπαϊωάννου διεκδικεί μια θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, ως υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τον Χρήστο Παππού, προκειμένου να συνεχίσει, να επεκτείνει και να αναδιαμορφώσει αυτό το έργο, από όποια θέση και αν βρίσκεται.

- Advertisement -
- Advertisement -

Η απόφασή του να θέσει και πάλι υποψηφιότητα στον Δήμο Φυλής, ύστερα από αποχή ετών ήταν συνειδητή και απολύτως κατανοητή, για όποιον τον γνωρίζει καλά, αφού είναι άνθρωπος που θέλει να προσφέρει, να μοιράζεται, να δημιουργεί. Όπως τονίζει, άλλωστε, ο ίδιος στην ανοιχτή επιστολή του προς τους δημότες, «οι πολιτικές αντιπαλότητες έχουν εξαλειφθεί και η απόφαση να συμπορευτώ με τον Χρήστο Παππού σε αυτό το δεύτερο ξεκίνημά μου, ήταν προϊόν ώριμης και συνειδητής σκέψης και ταυτόχρονα απότοκος της μεγάλης αγάπης να παράγω έργο για την πόλη και τους πολίτες, και να προσπαθώ για το καλύτερο στον τόπο όπου μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι».

Αυτή η αγάπη, μαζί με το έργο του ως πρώην πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, αποτελεί τη δική του κινητήριο δύναμη, ένα διαρκές πολιτικό οξυγόνο, το οποίο μοιράζεται σε κάθε του επαφή με τους πολίτες. Ο Κώστας Παπαϊωάννου διαβεβαιώνει ότι σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται, θα προσπαθήσει να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά και αποτελεσματικά, ώστε να συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου.

Η διαδρομή, η πορεία και το έργο του, στην σύντομη θητεία του, άλλωστε, το πιστοποιούν και το αποδεικνύουν.

Ακολουθεί η ανοιχτή επιστολή του Κώστα Παπαϊωάννου στους δημότες του Δήμου Φυλής:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου 2023 αναμετρώνται η πρόοδος με την οπισθοδρόμηση, το έργο με την αδράνεια, η ανάπτυξη με τη στασιμότητα.

Ο Δήμος Φυλής βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά, με κύρια χαρακτηριστικά την αποτελεσματικότητα, τη δύναμη, την προοπτική. Οι πολιτικές αντιπαλότητες έχουν εξαλειφθεί και η απόφαση να συμπορευτώ με τον Χρήστο Παππού σε αυτό το δεύτερο ξεκίνημά μου, και να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2023, ύστερα από αποχή ετών, ήταν προϊόν ώριμης και συνειδητής σκέψης και ταυτόχρονα απότοκος της μεγάλης αγάπης να παράγω έργο για την πόλη και τους πολίτες, και να προσπαθώ για το καλύτερο στον τόπο όπου μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι.

Αυτή η αγάπη, μαζί με το έργο μου ως πρώην Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, όπου πετύχαμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, να δημιουργήσουμε πρότυπους σταθμούς με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και δράσεις, αποτελεί τη δική μου κινητήριο δύναμη, ένα διαρκές πολιτικό οξυγόνο, το οποίο μοιράζομαι μαζί σας. Και αν, όπως λένε, οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, οι καινούριες κατευθύνονται με μεγαλύτερη ένταση στη γη.

Σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δίνεται, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να γίνω ακόμα καλύτερος, να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και αποτελεσματικά, ώστε να συντελέσω στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.

Στην μέχρι σήμερα πορεία μου, έχω αποδείξει ότι παραμένω πιστός σε αξίες και σε αρχές και πορεύομαι με γνώμονα μόνον αυτές, χωρίς ποτέ να προσποιούμαι και χωρίς να με νοιάζει το πολιτικό κόστος.

Συνεχίζω ΜΑΖΙ σας και με τον Δήμαρχό μας, τον Χρήστο Παππού, έχοντας την απόλυτη πεποίθηση ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά από αυτά που μας χωρίζουν. Με τη δύναμη και την στήριξή σας θα πιάσουμε το νήμα της ένωσης από την αρχή».

- Advertisement -


spot_img
spot_img

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -