11.4 C
Athens
29 Νοεμβρίου 2023
spot_img
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΧρήστος Γκίκας-υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος: Θα εργαστώ για τη βελτίωση της καθημερινότητας των...

Χρήστος Γκίκας-υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος: Θα εργαστώ για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου

- Advertisement -

Αποκλειστική συνέντευξη του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη «Υπερήφανος Δήμος» του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού, στο συνεργάτη της εφημερίδας «ΕΝ ΤΗ ΠΟΛΕΙ» Λάμπη Καλογεράκη

- Advertisement -
- Advertisement -

Λάμπης Καλογεράκης:

Θα ήθελα καταρχάς να μας πεις λίγα λόγια για σένα σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να σε γνωρίσουν οι συμπολίτες μας. Αφού ζητάς την ψήφο τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Σπύρου Βρεττού, είναι σημαντικό να γνωρίζουν ποιος είσαι και ποιες είναι οι αξίες και οι εμπειρίες που φέρνεις μαζί σου.

Χρήστος Γκίκας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος:

 Καλησπέρα Λάμπη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Δήμο Αχαρνών, εκεί πήγα σχολείο και εκεί ζω με την οικογένειά μου. Γνωρίζω καλά την περιοχή Αχαρνών – Θρακομακεδόνων. Από μικρό παιδί, έχω περπατήσει στην Πάρνηθα και θυμάμαι τις αποδράσεις με την οικογένειά μου στους Θρακομακεδόνες και Βαρυμπόμπη.

Η σύντροφός μου είναι επαγγελματίας και εκείνη δραστηριοποιείται στην περιοχή μας, ενώ ο δωδεκάχρονος γιός μας φοιτά σε Γυμνάσιο των Αχαρνών. Διατηρώ ισχυρούς δεσμούς με τους πολίτες αυτού του Δήμου, και αυτό είναι που με ώθησε στην απόφαση μου να ενεργοποιηθώ πολιτικά, και πιο συγκεκριμένα, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλω να συνεισφέρω στην κοινότητά μας, να εργαστώ για την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών.

Η πολύχρονη εμπειρία μου, εδώ και τριάντα ένα χρόνια, ως αστυνομικός με έχει διδάξει τη σημασία της ασφάλειας και της τάξης στην κοινωνία μας, και αυτή η γνώση θα με βοηθήσει να συμβάλω στη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευημερούς περιβάλλοντος για όλους. ως αστυνομικός. Η πορεία μου με έχει οδηγήσει σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών, του Αστυνομικού Σταθμού Θρακομακεδόνων, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, και τα τελευταία τρία χρόνια στην Τροχαία Ν. Ιωνίας.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις και έχω έρθει αντιμέτωπος με την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα. Δυστυχώς, έχω βρεθεί αρκετές φορές εκτεθειμένος σε δυσμενείς κοινωνικές καταστάσεις, οι οποίες έχουν επηρεάσει αρνητικά εμένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, αυτό που με διακρίνει και με κρατά δυνατό είναι το πάθος μου και η αμεροληψία μου για τη διατήρηση μιας νομοταγούς κοινωνίας.

Συνοψίζοντας, είμαι ένας επαγγελματίας αστυνομικός με βαθιές ρίζες στην περιοχή μας, με πάθος για τη διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας, και με την απόφαση να εργαστώ για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκτιμώ την ευκαιρία που μου δίνεται να σας γνωρίσω και να ζητήσω την υποστήριξή σας στις επερχόμενες εκλογές.

Λάμπης Καλογεράκης:

Ποια είναι τα κύρια προβλήματα ή ανησυχίες που αναγνωρίζεις στην περιοχή μας και πώς προτίθεσαι να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία και τη γνώση σου από τον τομέα της αστυνομίας για να βοηθήσεις στην επίλυση προβλημάτων και στην ανάπτυξη της κοινότητας μας;

Χρήστος Γκίκας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος:

Ο Δήμος μας αποτελεί έναν αξιόλογο τόπο, πλούσιο σε ομορφιά και ιστορία, αλλά όπως αναγνωρίζουμε, έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο παρελθόν. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα χαρακτηρίζεται από τάξη και οργάνωση, και είμαι πεπεισμένος ότι η εμπειρία μου στον τομέα της αστυνομίας θα είναι ανεκτίμητη για αυτόν τον σκοπό.

Η εμπειρία μου ως Αστυνομικός έχει δείξει στην πορεία της ότι η ομαδικότητα και η ισχυρή κοινωνική συνεργασία μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα. Είμαι ειλικρινά προσηλωμένος στην υποστήριξη της κοινότητας και στο να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη που χρειάζεται βοήθεια, που αισθάνεται ανασφαλής, ή που μπορεί να νιώθει αδύναμος.

Ο Δήμαρχος μας, Σπύρος Βρεττός, έχει ήδη προσπαθήσει να βελτιώσει την κατάσταση με τις προσπάθειές του, και είμαι αποφασισμένος να συνεργαστώ μαζί του για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων.

Λάμπης Καλογεράκης:

Ποιες είναι οι προτεραιότητές σου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, και πώς αυτές συνδέονται με την αστυνομική σου εμπειρία;

Χρήστος Γκίκας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος:

Η πορεία μου ως Αστυνομικός αποδεικνύει την αφοσίωσή μου προς την κοινωνία, και αυτό είναι κάτι που σκοπεύω να συνεχίσω να υπηρετώ ανεξάρτητα από την πολιτική μου δράση.

Οι προτεραιότητές μου περιλαμβάνουν τα εξής:

Συστηματική Αστυνόμευση: Ενίσχυση της αστυνόμευσης σε περιοχές που είναι γνωστές για απομονωμένα ή σκοτεινά σημεία, ενισχύοντας την παρουσία της αστυνομίας εκεί όπου απαιτείται για την ασφάλεια των πολιτών.

Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση: Εκπαιδευτικές εκστρατείες στην κοινότητα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με θέματα όπως η πρόληψη του εγκλήματος, η αναγνώριση της βίας, και η σημασία της αναφοράς εγκληματικών πράξεων.

Προστασία των Ευάλωτων: Προστατεύσω στους αδύναμους πολίτες, όπως οι γυναίκες που υπέστησαν κακοποίηση και οι άνθρωποι που έχουν υποστεί βία. Θα εργαστώ για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και υποστηρικτικού περιβάλλοντος για αυτούς.

Σύγχρονοι Άξονες Δράσης: Προώθηση της ενημέρωσης και ανανέωση του σχεδίου δράσης της αστυνομίας, ενσωματώνοντας νέους άξονες που αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και προκλήσεις.

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που θα είναι ασφαλής, ενημερωμένος και ανοικτός σε όλους τους πολίτες, προωθώντας τη συνοχή και την ευημερία της κοινότητάς μας.

Λάμπης Καλογεράκης:

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τη συνεργασία σου και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία

Χρήστος Γκίκας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος:

Εγώ σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με φιλοξενήσετε και να μου δώσετε φωνή,  να απευθυνθώ στους πολίτες των Αχαρνών – Θρακομακεδόνων.

- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ