11.4 C
Athens
7 Δεκεμβρίου 2023
spot_img
spot_img
ΑρχικήHOT STORYΔημήτρης Μπουραΐμης - κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια: "Μας ενώνουν ο...

Δημήτρης Μπουραΐμης – κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια: “Μας ενώνουν ο τόπος μας, η Δυτική Αττική και η κοινή προσδοκία για το μέλλον”

- Advertisement -

Φίλους, συνοδοιπόρους, υποστηρικτές, αλλά και ανθρώπους που συμμερίζονται την όρεξή του για δημιουργία είχε μαζί του ο Δημήτρης Μπουραΐμης, σε αυτή την πρώτη του, σημαντική είσοδο στον αγώνα ενός διαφορετικού βαθμού της Αυτοδιοίκησης, από τον οποίο φιλοδοξεί να συνεχίσει την προσφορά.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Δυτική Αττική με την παράταξη «Αττική Μπροστά» και τον Νίκο Χαρδαλιά και πρώην δήμαρχος Φυλής, έστειλε από την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου στα Άνω Λιόσια, το δικό του μήνυμα νίκης, αισιοδοξίας και ενότητας για έναν κοινό σκοπό. «Μας ενώνει ο τόπος μας, η Δυτική Αττική γιατί είμαστε ένα με τον τόπο μας. Μας ενώνει η κοινή προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον αλλά και η κοινή περηφάνια για την ταυτότητά μας» τόνισε και πρόσθεσε: «Σήμερα εδώ είναι πολίτες από όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής που μπορεί παλαιότερα να είχαν κάνει διαφορετικές πολιτικές επιλογές ο ένας από τον άλλον, πολίτες με διαφορετικά επαγγέλματα, με διαφορετικές διαδρομές, με διαφορετικά συμφέροντα αλλά και ενδιαφέροντα. Και όμως είμαστε όλοι εδώ, είμαστε μαζί. Αφήνουμε πίσω μας όσα μας χωρίζουν και εστιάζουμε στον σκοπό που μας ενώνει».

Αναφερόμενος στην κλιματική κρίση και τις πρόσφατες, ακραίες καταστάσεις που βίωσαν η περιοχή και η χώρα, επισήμανε την ανάγκη «να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας και να συστρατευτούμε στην κοινή προσπάθεια της χώρας με ειλικρίνεια και χωρίς μικροκομματικά παιχνίδια».

Προς τούτο σημείωσε, «το πρώτο που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε, είναι να οργανωθούμε ώστε οι μηχανισμοί της περιφέρειας να μπορούν να δράσουν με αποτελεσματικότητα και προληπτικά και την ώρα της λαίλαπας αλλά και την περίοδο της αποκατάστασης. Η μανία της φύσης μπορεί να κρατήσει μόλις μια ώρα αλλά να απαιτηθούν χρόνια για να αποκατασταθούν οι ζημιές που θα προκληθούν αυτή την μία ώρα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια δοκιμασία που θα κρατήσει πολύ καιρό».

Ο Δημήτρης Μπουραΐμης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους τέσσερις στόχους, τους οποίους θα θέσει αμέσως σε εφαρμογή, αν εκλεγεί. «Πρώτος στόχος, είναι η οργάνωση της Περιφέρειας ώστε να αντιμετωπίσει φυσικές καταστροφές. Δεύτερος στόχος είναι η διευκόλυνση του πολίτη στην καθημερινότητά του και στην επαφή του με την Περιφέρεια. Τρίτος στόχος είναι η καλή συνεργασία με τους Δήμους και τέταρτος είναι η υποστήριξη της κοινωνίας των πολιτών. Από μια εθελοντική οργάνωση για την προσφορά φιλανθρωπικού έργου ως ένα αθλητικό ή πολιτιστικό σωματείο, η κοινωνία των πολιτών πρέπει να νιώθει ότι η Περιφέρεια είναι το σπίτι της» ανέφερε.

Τέλος, εν μέσω χειροκροτημάτων ζήτησε από τους πολίτες της Δυτικής Αττικής να στείλουν παντού το μήνυμα της νίκης και τους ευχαρίστησε από καρδιάς, για την παρουσία τους, την καθημερινή και διαχρονική στήριξή τους.

«Συμπολίτες και συμπολίτισσες, τόσα χρόνια μαζί σας, έμαθα ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να κάνεις σωστά το καθήκον που σου αναθέτουν οι συμπολίτες σου. Να λες την αλήθεια, να κρατάς τον λόγο σου και να μην φοβάσαι κανέναν. Πάνω απ’ όλα είναι ο νόμος και στους μόνους που χρωστάς είναι οι συμπολίτες σου που σε εξέλεξαν. Γι’ αυτούς οφείλεις να δουλεύεις νύχτα μέρα για να σταθείς αντάξιος της εμπιστοσύνης και της ελπίδας τους. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος, ο δικός μου δρόμος που ακολούθησα πάντοτε με πίστη και σεβασμό.

Νέες μέρες θα ξημερώσουν. Τις θέλουμε λαμπρές γεμάτες ήλιο κι ελπίδα. Γι’ αυτό πάμε μαζί, συνεχίζουμε μαζί. Η δική σας φωνή, η δική σας ψήφος είναι η φωνή της ελπίδας, της χαράς, της νίκης, της προοπτικής. Στείλτε παντού το μήνυμα της νίκης. Ξεκινήσαμε μαζί και συνεχίζουμε μαζί. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και με πίστη ότι το μέλλον μας ανήκει».

Παρών στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Μπουραΐμη ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Φυλής κ.ά.

Χρήστος Παππούς, Γιώργος Κώτσηρας, Δημήτρης Μπουραΐμης
Χρήστος Παππούς, Δημήτρης Μπουραΐμης
Ελένη Λιάκου
Μιχάλης Ζουρίδης, Θανάσης Σχίζας
Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Γιώργος Αβράμης
Σταμάτης Σερέπας, Δημήτρης Μπουραΐμης
Δημήτρης Μπουραΐμης, Βασίλης Ταταρόπουλος
Σταμάτης Αβράμης, Γιάννης Μπουραΐμης, Σταύρος Κατσίλας
Χρήστος Αποστολόπουλος
Σοφία Πανουτσακοπούλου, Βούλα Γκάγκοση – Λιάκου
Έλλη Κατσανού, Ιωάννα Σπυρίδωνος Πίνη, Ιωάννα Τσεβά
Μάριος Στρόφαλης
Ο Δημήτρης Μπουραΐμης με την Κατερίνα Παρτσινέβελου
Ο Δημήτρης Μπουραΐμης με την Ιωάννα Τσεβά και την Ιωάννα Σπυρίδωνος Πίνη
Σωτήρης Μπουραΐμης
Ο Δημήτρης Μπουραΐμης με την Έμυ Παναγοπούλου
- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ