11.4 C
Athens
6 Δεκεμβρίου 2023
spot_img
spot_img
ΑρχικήHOT STORYΝίκος Ξαγοράρης o έμπειρος Αντιδήμαρχος ξανά υποψήφιος στον Δήμο Αχαρνών με τον...

Νίκος Ξαγοράρης o έμπειρος Αντιδήμαρχος ξανά υποψήφιος στον Δήμο Αχαρνών με τον Σπύρο Βρεττό

- Advertisement -

Ο Νίκος Ξαγοράρης είναι από τους παλαιότερους αυτοδιοικητικούς τους Δήμου Αχαρνών με θητεία σε διάφορες θέσεις έχοντας αφήσει σε όλες το στίγμα του.

Άνθρωπος ευθύς και ντόμπρος που έχει μάθει να σηκώνει “τα μανίκια” και να κάνει τη δουλειά, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Αχαρνών, Νίκος Ξαγοράρης διεκδικεί την επανεκλογή του στις αυτοδιοκητικές της Κυριακής για να συνεχίσει το έργο του, θέτοντας παράλληλα νέους στόχους.

- Advertisement -
- Advertisement -

Σταθερή αξία της παρούσας δημοτικής αρχής προτιμά να μιλά με τα έργα και τον καθημερινό αγώνα του ίδιου και των εργαζομένων στον τομέα ευθύνης του, ώστε η πόλη να είναι όμορφη, περιποιημένη και καθαρισμένη από χόρτα. Σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, ο Νίκος Ξαγοράρης, δεν αφήνει λεπτό της ημέρας να φύγει ανεκμετάλλευτο.

Όπως μας λέει, η παρούσα δημοτική αρχή έχει καταφέρει έναν άθλο στα τμήματα της αρμοδιότητάς του, ευχαριστώντας παράλληλα τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που κάνουν όλα τα τελευταία χρόνια.

«Στο Τμήμα Πρασίνου, δουλεύουμε ομαδικά, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των κατοίκων και ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας» συνηθίζει να λέει. Παραδέχεται, δε, ότι σε έναν τόσο μεγάλο δήμο είναι λογικό να υπάρχουν γκρίνιες για να συμπληρώσει πως το έργο της δημοτικής αρχής συκοφαντείται συστηματικά, καλώντας τους δημότες να εμπιστεύονται την προσπάθεια που γίνεται.

Τι έκανε ο Νίκος Ξαγοράρης

Λες και ήταν πλασμένος για αυτή την Αντιδημαρχία ο Νίκος Ξαγοράρης με το που ανέλαβε καθήκοντα ήξερε πως έπρεπε να κινηθεί. Σε συνεννόηση πάντα με τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό έβαλε πλώρη για την υλοποίηση του μεγαλύτερου προγράμματος αναπλάσεων σε πλατείες του Δήμου Αχαρνών με σκοπό να ομορφύνει την καθημερινότητά μας, να «ζωντανέψει» γειτονιές και συνοικίες και να αναβαθμίσει την ποιότητας ζωής των κατοίκων σε όλον τον αστικό ιστό.

Τα κατάφερε; Από ότι μας εκμυστηρεύεται νιώθει ικανοποιημένος για όλα όσα έχουν γίνει. Μάλιστα σε λίγες ημέρες όπως μας ενημέρωσε, παραδίδεται και η πλατεία Ερμού στον Κόκκινο Μύλο, μια μεγάλη πλατεία η οποία φιλοξενεί σε καθημερινή βάση πολλές οικογένειες με παιδιά.

Θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα; Φυσικά και θα μπορούσαν απαντά. Ωστόσο σε έναν δήμο με μηδαμινές υποδομές, την τελευταία τετραετία, έγιναν πολλά για να αλλάξει προς το καλύτερο.

Δενδροφυτεύσεις 

Από τις αγαπημένες του δράσεις είναι οι δενδροφυτεύσεις. Κόκκινος Μύλος, Βαρυμπόμπη, Σαράντα Μάρτυρες, Θρακομακεδόνες γίνονται, συχνά, πεδίο εκτεταμένων δενδροφυτεύσεων με σκοπό να πρασινίσουν ξανά σημεία που κάηκαν αλλά και να αποκτήσουν πράσινο σημεία της πόλης, γυμνά και ακάλυπτα.

Η προσπάθειά του από ότι γνωρίζουμε, είναι σοβαρή και πάντα σε συνεργασία με ειδικούς που γνωρίζουν την χλωρίδα της περιοχής και ξέρουν ποια δέντρα πρέπει να φυτευτούν.

Ποιος είναι τελικά ο Νίκος Ξαγοράρης;

Ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του δημάρχου Σπύρου Βρεττού είναι ένας από εμάς. Από τα νιάτα του έως και σήμερα συμμετέχει ενεργά και ανελλιπώς σε πολλές δράσεις και κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες. Για αυτό ζητά στις εκλογές της Κυριακής να αποτυπωθεί θετικά αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τους πολίτες και να πάρει έναν από τους τέσσερις σταυρούς του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος».

- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ