KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Αναστάτωση στο 7ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων που δεν έχει πετρέλαιο. Αρνήθηκαν να μπουν στην τάξη δάσκαλοι και μαθητές

10/02/2015 07:18
Ανανεώθηκε 10/02/2015 13:03
2 '
7ο δημοτικό σχολείο, Άνω Λιόσια
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Χωρίς πετρέλαιο, παρά τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και το τσουχτερό κρύο, είναι το 7ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων, γεγονός που ανάγκασε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές το πρωί να αρνηθούν να μπουν στις τάξεις για μάθημα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως τονίζουν, από την περασμένη Τρίτη – ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμμύδας, τους έχει διαβεβαιώσει ότι θα βάλει πετρέλαιο στο σχολείο, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.

Γονείς που επικοινώνησαν με τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ήταν σχεδόν εξαγριωμένοι, με το γεγονός ότι η διοίκηση, παρά το ότι γνώριζαν για την κακοκαιρία, δεν είχαν φροντίσει να προμηθευτούν πετρέλαιο.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ανάγκασε το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων να παρέμβει και να παραγγείλει πετρέλαιο, διαθέτοντας τα χρήματα που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για να κοπεί η πίτα του σχολείου!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας, με τον οποίο επικοινώνησε η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, τόνισε ότι στο σχολείο θα γίνει εντός της ημέρας προμήθεια πετρελαίου και απέδωσε την καθυστέρηση σε πρόβλημα φόρτωσης από τα διυλιστήρια. Όπως υποστήριξε, το αίτημα έγινε την Πέμπτη και επειδή την Παρασκευή ο δήμος ήταν κλειστός, δεν μπόρεσαν να κινηθούν οι διαδικασίες.

Να σημειωθεί, ότι χωρίς πετρέλαιο είναι επίσης το 2ο και το 9ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: