KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαδημοτικές συνεργασίες για αλλαγή πολιτικής στη διαχείριση απορριμμάτων. Άρθρο της Κατερίνας Καράλη

15/02/2015 20:05
1 '
Κατερίνα Καράλη, υποψήφια βουλευτής, ΣΥΡΙΖΑ, Περιφέρεια Αττικής, παιδίατρος
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τις προηγούμενες 3 ημέρες διεξάχθηκε στην Αθήνα διεθνές συνέδριο για τη διαχείριση των απορριμάτων από την Περιφέρεια Αττικής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με το κλείσιμο του συνεδρίου διατυπώθηκε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για αποκεντρωμένη διαχείριση και διαλογή στην πηγή που είναι η πιο σύγχρονη, η πιο φιλική στο περιβάλλον κι η πιο οικονομική λύση για τη διαχείριση των απορριμάτων. Το σχέδιο αυτό που θα μειώσει ριζικά τον όγκο των απορριμάτων απαιτεί διαδημοτικές συνεργασίες στοχευμένες δράσεις από την τοπική αυτοδιοίκηση κι έντονη κοινωνική συμμετοχή.

Μέχρι την ολοκλήρωση και έναρξη υλοποίησης αυτού του σχεδίου αυτό που χρειάζεται κι ειδικά για εμάς τους πολίτες των Άνω Λιοσίων που σηκώσαμε το βάρος των σκουπιδιών όλης της Αττικής και της Ελλάδας για 50 χρόνια είναι η έναρξη μιας διαδικασίας καλής πίστης και ενημέρωσης με στόχο την ενεργό συμμετοχή με παρεμβατικό και εποικοδομητικό τρόπο.

Όποιος ενδιαφέρεται γι΄ αυτό το σημαντικό ζήτημα και θέλει να μοιραστεί τους προβληματισμούς του και νοιώθει πως μπορεί και να συμμετέχει ενεργά καλό είναι να θέσει τον εαυτό του σε ετοιμότητα και να ξεκινήσει έτσι ένας διάλογος σκεπτόμενων πολιτών.

Η Κατερίνα Καράλη είναι παιδίατρος και επιλαχούσα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Περιφέρειας Αττικής

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: