KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΦΥΛΗ

Επιστολή του γ.γ. δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλου για την ανάρτηση στο zougla.gr. Τι απαντά η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

17/02/2015 10:36
Ανανεώθηκε 17/02/2015 11:00
5 '
Αργύρης Αργυρόπουλος, φύλαρχος, δήμος Φυλής, γενικός γραμματέας, μήνυση, αγωγές
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η επιστολή του Αργύρη Αργυρόπουλου στα μέσα που αναδημοσίευσαν κείμενο αναρτημένο στο zougla.gr:

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

“Αγαπητή ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

Αναφορικά με την ψευδή ανάρτηση που στάλθηκε στην ιστοσελίδα zougla.gr, για να χρησιμοποιηθεί, από συγκεκριμένα τοπικά μέσα, για την κατασυκοφάντησή μου σας γνωρίζω τα εξής, με την επισήμανση ότι, ενώ γνωρίζετε την αναλήθεια των αναγραφέντων, σκοπίμως αναπαράγετε το ψευδές δημοσίευμα:

  1. Η Εύη Τριανταφύλλου μεταφέρθηκε στο Γραφείο Τύπου, από τον ΞΕΝΙΟ, μαζί με άλλους τρεις δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΑ, το 2009. Εγώ ανέλαβα Γενικός Γραμματέας του Δήμου το 2014.
  2. Η ιστοσελίδα του Δήμου παραμένει ως έχει από την προηγούμενη διοίκηση και τη διαχειρίζεται το ίδιο άτομο που τη διαχειριζόταν επί Μπουραΐμη. Είναι ο συντοπίτης μας Χρήστος Λιόσης, ο οποίος έχει αναλάβει και το έργο της αναμόρφωσής της, επίσης επί της θητείας της προηγούμενης διοίκησης. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα τελειώσει , αν και σε αυτή τη φάση προσπαθούμε να εντάξουμε στην υπό διαμόρφωση ιστοσελίδα ηλεκτρονικές υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται στο εν λόγω έργο.
  3. Το Γραφείο Τύπου έχει εκδώσει από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και μετά 260 Δελτία Τύπου που αναφέρονται στη δραστηριότητα των υπηρεσιών και των αιρετών. Στέλνονται σε όλα τα Τοπικά Μέσα, αδιακρίτως κι όχι επιλεκτικά. Μέσα στις διευθύνσεις των παραληπτών βρίσκεται και η διεύθυνση του Χρήστου Λιόση, ο οποίος έχει την εντολή να τα δημοσιεύει στην αντίστοιχη θέση της υπό διαμόρφωση ιστοσελίδας του Δήμου. Αυτό το έχεις διαπιστώσει κι εσύ, αφού η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ βρίσκεται μέσα στη λίστα των αποδεκτών του Γραφείου Τύπου και βλέπεις τους άλλους παραλήπτες. Γι’ αυτό και απορώ που μεταφέρεις πράγματα που ξέρεις ότι δε είναι αλήθεια.
  4. Αναφορικά με τις ποινικές διώξεις  σε βάρος μου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης οφείλονται στη προσπάθεια φίμωσής μου από τα κέντρα που υποκινούν δημοσιεύματα σαν αυτό που ανάρτησες. Σημειωτέον ότι δεν έχω καν παραπεμφθεί σε δίκη. Δεν υπάρχει στην περίπτωσή μου το τεκμήριο αθωότητας; Ας περιμένουν πρώτα να γίνει (αν γίνει) το δικαστήριο και μετά βλέπουμε. Τέλος, να επισημάνουμε ότι το αδίκημα το οποίο μου προσάπτουν είναι συχνό σε όσους ζουν μαχητικά όπως εγώ κι εν πάση περιπτώσει πρόκειται για απλό πλημμέλημα. 
  5. Δεν ασχολούμαι καν με τον εξόχως ανόητο και αφελή ισχυρισμό ότι διοικώ το Δήμο. Ο Δήμος έχει Δήμαρχο και Συλλογικά όργανα. Να σας θυμίσω ότι ακόμα περιμένω να πάει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στη φυλακή, όπως διέδιδαν οι γνωστοί μας-άγνωστοι συκοφάντες, κατά την προεκλογική περίοδο.
  6. Τέλος να σου θυμίσω ότι αυτές τις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου έχουν γραφτεί κι επωνύμως, χωρίς να κάνω μηνύσεις ή αγωγές, γιατί πιστεύω ότι στο δημόσιο διάλογο σημασία έχουν τα επιχειρήματα κι όχι οι καφενειακές ανοησίες. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τους συκοφάντες, γιατί η πόλη είναι μικρή και όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο καθένας μας. Πάντως, αφού, ούτως ή άλλως, ενστερίζεσαι, ως ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, αυτά που μετέφερες με την ιστοσελίδα σου, ως, τάχα μου, δημοσίευμα της έγκυρης Ζούγκλας, για να ξεγελασθούν οι αναγνώστες, γράψτα σαν δικό σου δημοσίευμα. Είναι πιο ειλικρινές.
  1. Σου στέλνω την επιστολή μου προς τη ιστοσελίδα zougla.gr, με την οποία ζητάω την ηλεκτρονική διεύθυνση του συκοφάντη-αποστολέα. Μόνο για να γελάσουμε.
  2. Σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις τη επιστολή μου σε ξεχωριστή ανάρτηση, με τίτλο “Ο Αργύρης Αργυρόπουλος απαντά στις συκοφαντίες”. Και να βάλεις τη φωτό που σου επισυνάπτω γιατί μου κόβει κιλά.

 

Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ απαντά στον Αργύρη Αργυρόπουλο (επειδή ήταν προσωπική και όχι δημοσιογραφική ανάρτηση)

  1. Είναι γνωστό σε όλους πότε η Εύη Τριανταφύλλου μεταφέρθηκε στο γραφείο Τύπου του δήμου Φυλής. Όπως, επίσης, γνωστός είναι και ο τρόπος της μεταφοράς της.
  2. Η ιστοσελίδα του δήμου Φυλής έχει κατασκευαστεί από έναν αξιόλογο επαγγελματία της περιοχής μας, το Χρήστο Λιόση. Η προσπάθεια να του αποδοθούν ευθύνες που δεν του αναλογούν, δεν περιποιεί τιμή σε κανένα.
  3. Αν μπαίνατε στον κόπο να γράψετε διαφορετική επιστολή στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ (από ότι σε άλλους), προφανώς και θα απαλείφατε αυτό το σημείο. Διότι η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ διευκρίνισε στο δημοσίευμά της δυο πράγματα: ότι το κείμενο στο zougla δεν είναι δημοσιογραφικό και ότι το γραφείο Τύπου του δήμου Φυλής είναι απολύτως συνεπές με την αποστολή των δελτίων σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Όσο για τα 260 δελτία Τύπου, σας ευχόμαστε να τα… χιλιάσετε. Δεν απέχει, άλλωστε, πολύ ο χρόνος.
  4. Οι ποινικές διώξεις σε βάρος σας δεν οφείλονται σε μυστικά κέντρα (CIA, FBI, KGB κ.α) που εξυφαίνουν συνωμοσίες και σενάρια φίμωσής σας. Οφείλονται στον τρόπο με τον οποίο έχετε επιλέξει να κάνετε το χόμπυ σας: συκοφαντικά, δυσφημιστικά και «κίτρινα». Χωρίς αιδώ και μέτρο.
  5. Συμφωνούμε απόλυτα ότι ο δήμος έχει δήμαρχο και συλλογικά όργανα. Απορούμε μάλιστα πως, ενίοτε, σας επιτρέπουν να τα υποκαθιστάτε.
  6. Οι δημοσιογράφοι της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ουδέποτε αρνήθηκαν να υπογράψουν δημοσίευμα με το ονοματεπώνυμό τους και να υποστούν τις συνέπειες, πολύ περισσότερο δε να ξεγελάσουν τους αναγνώστες. Τη μομφή αυτή καλύτερα να την απευθύνετε στον εαυτό σας.
  7. Αν πρέπει με κάτι να γελάσετε δεν είναι με την αποκάλυψη του συκοφάντη – αποστολέα, τον οποίο σας εύχομαστε ειλικρινά να βρείτε. Είναι με εσάς που έρχεστε αντιμέτωπος με τις ίδιες πρακτικές που χρησιμοποιείτε σε άλλους. Γιατί «όλα εδώ πληρώνονται».
  8. Όσο για τη φωτό που μας επισυνάπτετε, προτιμάμε να βάλουμε εκείνη που έχουμε εμείς και η οποία σας απεικονίζει πάνω στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, λίγο πριν τον ορισμό σας ως γενικού γραμματέα του δήμου Φυλής. Όχι γιατί σας αφαιρεί κιλά αλλά γιατί σας αφαιρεί κύρος.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: