KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χορτοκοπτικά και αλυσοπρίονα, δύο βασικά εργαλεία για να διατηρήσετε το χωράφι σας καθαρό, στις πιο προσιτές τιμές!

22/06/2015 08:45
2 '
αλυσοπρίονα
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου όσοι έχουν χωράφια ετοιμάζονται για την παραγωγή του επόμενου χρόνου. Πολύ βασικός παράγοντας που επηρεάζει την παραγωγή είναι αν το χωράφι είναι «καθαρό». Με τον όρο καθαρό, εννοούμε να μην υπάρχουν μεγάλα ξερά χορτάρια τα οποία δυσκολεύουν την ανάπτυξη των φυτών και κατ’ επέκταση την παραγωγή, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν κίνδυνο για την εκδήλωση φωτιάς, όπου το καλοκαίρι αποτελεί συχνό φαινόμενο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να περιποιούμαστε τις εκτάσεις μας, τα χωράφια μας, ακόμα και τον κήπο μας περιμετρικά χρησιμοποιώντας χορτοκοπτικά τα οποία μπορούμε να προμηθευτούμε σε προσιτές τιμές , ώστε να αποφύγουμε τις καταστροφικές φωτιές, διατηρώντας ταυτόχρονα το χώρο μας όμορφο και καθαρό.  Βασικό πλεονέκτημα των χορτοκοπτικών είναι ότι διαθέτουν κυκλική λαβή που τα καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστα για περιοχές όπου δεν προσεγγίζονται εύκολα από μεγάλα μηχανήματα, όπως σε φράχτες, γωνίες τοίχων ακόμα και σε σκάλες.

Πριν προβείτε στην αγορά ενός χορτοκοπτικού καλό είναι να λάβετε υπόψιν:

  1. Να έχει άνετες χειρολαβές και να είναι ελαφρύ, καθώς θα το κρατάτε για πολλές ώρες.
  2. Τη δύναμή του, δηλαδή να διαθέτει ισχυρό κινητήρα ο οποίος θα έχει εύκολη εκκίνηση.

Δείτε μερικές επιλογές σε χορτοκοπτικά σε προσιτές τιμές στο e-shop της εταιρείας Κυδωνάκης.

Αναφορικά με τα αλυσοπρίονα γίνεται λόγος για ένα μηχάνημα, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε πολύ προσιτές τιμές και εξαιρετικά χρήσιμο τόσο για τον κήπο, όσο και για το χωράφι σας, ειδικότερα όταν το ύψος των φυτών σας έχει ξεπεράσει το επιτρεπτό ή όταν προεξέχουν κλαδιά τα οποία είναι επικίνδυνα.

Αλυσοπρίονα

Είναι εξάλλου τα αλυσοπρίονα εξαιρετικά δυνατά μηχανήματα τα οποία μπορούν να ρίξουν ακόμη και δέντρο ολόκληρο, επομένως οι χρήστες πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Τι πρέπει να διαθέτει ένα καλό αλυσοπρίονο:

  1. Μηχανισμό ασφαλείας για το γκάζι, ώστε σε κάποιο πάτημα που έγινε κατά λάθος να μην υπάρχουν τραυματισμοί.
  2. Φρένο αλυσίδας, το οποίο σταματάει την αλυσίδα όταν χρειάζεται.
  3. Προφυλακτήρα φρένου.
  4. Εξειδικευμένες αλυσίδες.

Τέλος, δώστε σημασία στα ρούχα που φοράτε όταν χρησιμοποιείτε τα αλυσοπρίονα. Φορέστε γάντια, εφαρμοστά ρούχα που θα σας παρέχουν ελευθερία κινήσεων, κράνος, προστατευτικά γυαλιά, ειδικά παπούτσια, ακόμα και ωτοασπίδες. Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε εδώ .

Ευχαριστούμε πολύ το online κατάστημα ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ για τις πληροφορίες του.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: