KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

Η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων στο Λονδίνο για το Πανευρωπαικό

11/11/2010 09:51
2 '
Ολυμπιάδα Λονδίνο
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στην Aγγλία διοργανώνεται κάθε χρόνο το πανευρωπαϊκό τουρνουά γυμναστικής, με συμμετοχές των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων και η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων, αφού έλαβε την πρόσκληση, αποφάσισε να συμμετέχει στο συγκεκριμένο τουρνουά και μάλιστα ήταν η πρώτη ελληνική συμμετοχή στα χρονικά της διοργάνωσης! Η διοργάνωση ήταν άψογη, το στάδιο υπέροχο και όλες οι ομάδες υψηλού επιπέδου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

Οι νεανίδες της Ολυμπιάδας με την θεματική χορογραφία “Γλυκά όνειρα και εφιάλτες” παρουσίασε ένα εξάλεπτο αλάνθαστο και πρωτότυπο πρόγραμμα, το οποίο χειροκροτήθηκε θερμά και παρατεταμένα. Επιτυχημένη ήταν και η δεύτερη παρουσίαση την επόμενη μέρα ενώ η ομάδα των Θρακομακεδόνων προκρίθηκε μεταξύ των καλύτερων ομάδων από τις συνολικά σαράντα συμμετοχές για τον τελικό της ακόμα μεγαλύτερης διοργάνωσης στη Σκωτία. Εκτός του αγωνιστικού μέρους, η τριήμερη αποστολή στο Λονδίνο εμπλουτίστηκε με ξεναγήσεις και επισκέψεις σε μουσεία και σε κεντρικούς χώρους,

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη ήταν η επικεφαλής προπονήτρια – χορογράφος Ολύμπια Δραγούνη και η συνεργάτιδά της χορογράφος Μαργαρίτα Γερόλυμπου ήταν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένες από την ομάδα ενώ το Δ.Σ. της Ολυμπιάδας αποφάσισε να χορηγήσει στην κάθε αθλήτρια για αυτήν την αποστολή, το 1/3 των εξόδων τους.

Οι αθλήτριες των Νεανίδων που μας έκαναν περήφανους είναι οι εξής: Κωνσταντίνα Λαμπροπούλου (αρχηγός της ομάδας), Βάσια Σαλαμέτη, Αντιγόνη Τουλούμη, Μελίνα Αργυρού, Μελίνα Μπούκαλη, Γεωργία Μαργώνη, Στεφανία Παστρωμά, Μιράντα Παπαδοπούλου, Ιωάννα Δάβαρη, Βαγγελία Καλυβά Χρυσούλα Καλυβά, Κατερίνα Ιωακειμοπούλου, Κατερίνα Τρουλλινού, Ελένη Ατματζίδου. Από την DREAM TEAM συμμετείχαν οι Χριστίνα Γιαννακόπουλου, Άννα Σκρέκη, Ελένη Καραευαγγέλου, Κατερίνα Τσιγαρίδα. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ως αθλήτρια και η Μαργαρίτα Γερόλυμπου.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: