11.4 C
Athens
26 Μαρτίου 2023
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΛΑΔΑΣτον Ασπρόπυργο βρέθηκε ο 11χρονος Ρομά που είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο...

Στον Ασπρόπυργο βρέθηκε ο 11χρονος Ρομά που είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο Παίδων

- Advertisement -

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 11χρονου Ρομά, από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», στις 30 Αυγούστου 2015, αφού ο ανήλικος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Ασφάλειας Αττικής, στον Ασπρόπυργο. Ο 11χρονος έμενε στο διάστημα αυτό στη θεία του, σε καταυλισμό Ρομά, στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί, που τον είχαν εντοπίσει, επικοινώνησαν με τη θεία του, η οποία και συμφώνησε να τους τον παραδώσει σήμερα. Η θεία του ανήλικου ήθελε το παιδί να επιστρέψει στον παππού και τη γιαγιά του, που έχουν την επιμέλειά του, αφού δεν έχει πατέρα, ενώ η μητέρα του κρατείται στις φυλακές Ελαιώνα, για υπόθεση ναρκωτικών.

- Advertisement -
- Advertisement -

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 4 Αυγούστου 2015 κι ενώ ο 11χρονος περιεργαζόταν το φορτηγάκι του θείου του, σε καταυλισμό Ρομά, στη Γαστούνη, αυτό κύλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 14 μηνών ξαδερφούλα του. Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, είχε δώσει εντολή να εισαχθεί ο ανήλικος στο Νοσοκομείο Παίδων. Σημειώνεται ακόμα, ότι ο 11χρονος βρίσκεται αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -