KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΦΥΛΗ

Φοβού τον… Μπουραίμη και στις εκδηλώσεις ερχόμενο!

16/09/2015 07:23
2 '
κόκκινη κάρτα
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στην πολιτική μικροπρέπεια να μην καλέσει την αντιπολίτευση (με αιχμή του δόρατος, προφανώς, την παράταξη του Δημήτρη Μπουραΐμη) στην εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού αλλά ούτε και στο αρβανίτικο πανηγύρι που συνδιοργάνωσε με τη Γρίζα, προχώρησαν η δημοτική αρχή και ο πολιτιστικός και αθλητικός οργανισμός δήμου Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Την ευθύνη των προσκλήσεων ανέλαβε ο πολιτιστικός οργανισμός, ο πρόεδρος του οποίου προτίμησε να παίξει μικροπολιτικό παιχνίδι και να μην της παραδώσει. Όσα δε, μετρημένα στα δάχτυλα, στελέχη της αντιπολίτευσης παραβρέθηκαν στην αρβανίτικη βραδιά, είναι γιατί προσκλήθηκαν από μέλη της Γρίζας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ακατανόητο της υπόθεσης είναι ότι αποκλείεται η αντιπολίτευση από ένα εορταστικό γεγονός που αφορά σε όλο τον κόσμο και το ερώτημα είναι γιατί. Βολεύει τη δημοτική αρχή να φαίνεται απούσα η αντιπολίτευση; Επιδιώκει, κυρίως, να δείχνει ότι ο Δημήτρης Μπουραΐμης και η παράταξή του είναι απόντες; Φοβάται κάτι συγκεκριμένο από αυτό;

Πάντως, να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργος Αβράμης προσκλήθηκε, ηλεκτρονικά, από το δήμο και δη από το γενικό γραμματέα του. Το γιατί η ίδια πρόσκληση, όχι ηλεκτρονικά αλλά με τον παραδοσιακό τρόπο, δεν εστάλη στο γραφείο του Μπουραΐμη, αφορά μάλλον το προσωπικό και πολιτικό «κόμπλεξ» του γενικού γραμματέα απέναντι στον πρώην δήμαρχο.

Επειδή, ωστόσο θα πρόκειται πραγματικά για μικροπρέπεια αν σκέφτονται έτσι τα «φωτεινά» μυαλά της δημοτικής αρχής, προτιμούμε να το αποδώσουμε σε «λάθος». Επαναλαμβανόμενο μεν αλλά «λάθος».

Ένα «λάθος» που στοίχισε, βέβαια, την παρουσία περισσότερου κόσμου από το αρβανίτικο πανηγύρι καθώς, από κεκτημένη ταχύτητα, δεν προσκλήθηκαν ούτε οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής…

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: