11.4 C
Athens
5 Δεκεμβρίου 2022
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΑπάντηση του λυκειάρχη Ζεφυρίου Ευρυπίδη Γιαννίκα στην επιστολή Ζέρβα. "Συνεχίζετε τον κανιβαλισμό...

Απάντηση του λυκειάρχη Ζεφυρίου Ευρυπίδη Γιαννίκα στην επιστολή Ζέρβα. “Συνεχίζετε τον κανιβαλισμό σε βάρος μου”

- Advertisement -

Σκληρή απάντηση στην επιστολή που απέστειλε ο πρώην προέδρος του ΔΣ Ζεφυρίου Απόστολος Ζέρβας στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, σχετικά με το θέμα της παραπομπής στον εισαγγελέα του λυκειάρχη Ζεφυρίου και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό, έδωσε ο ίδιος ο λυκειάρχης Ευρυπίδης Γιαννίκας.

- Advertisement -

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Γιαννίκα:

- Advertisement -
- Advertisement -

 

“Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι”

Κύριε, κύριε, κύριε Ζέρβα πώς είναι δυνατόν να θεωρείτε τους ανθρώπους τόσο μωρούς, ανόητους; Πώς είναι δυνατόν να λέτε αυτά που λέτε; Δεν αισθάνεστε ντροπή προς αυτούς τους ανθρώπους; Συνεχίζετε προκλητικά να αγνοείτε μία ομόφωνη απόφαση δικαστηρίου, η οποία πάρθηκε μετά από μία δίκη που διήρκεσε δύο ημέρες και στην οποία εξετάστηκαν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία.

Η τακτική σας να αποπροσανατολίζετε τον κόσμο για λίγες πενταροδεκάρες που δώσαμε στους μαθητές για να πάνε εκδρομή έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα ο κόσμος αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, προβλήματα ανεργίας και χιλιάδες παιδιά μας και πρώην μαθητές μου κάθε μέρα αναζητούν εργασία ακόμα και σε υπερπόντιες χώρες.

Ήρθε καιρός να αναζητήσουμε τα βαθιά αίτια αυτής της κρίσης. Να αναζητήσουμε ποιοι πήραν τα δισεκατομμύρια ευρώ που ζητούν οι δανειστές από τα παιδιά και από τα εγγόνια μας. Σύμφωνα με τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης οι Δήμοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην όλη αυτή κατάσταση. Έχουν χαρακτηρίσει τους Δήμους ως τους πιο διεφθαρμένους θεσμούς. Εγώ πιστεύω ότι υπήρχαν και υπάρχουν πάρα πολύ καλοί Δήμοι και αξιόλογοι Δημοτικοί άρχοντες που τίμησαν και τιμούν το λειτούργημά τους. Βέβαια όπου υπάρχουν σκιές πρέπει να αρχίσει η Δικαιοσύνη να εξετάζει αυτές τις περιπτώσεις. Αναφέρω ενδεικτικά το αυθαίρετο κτίσμα, «σαράι» που κτίστηκε μέσα στο προαύλιο του Λυκείου και το οποίο πρέπει να κατεδαφιστεί άμεσα πριν θρηνήσουμε θύματα.

Και τώρα στην ταμπακιέρα. Στην επιστολή σας με βρίζετε χυδαιότατα γράφοντας στα παλιά σας υποδήματα τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, πλαστογραφείτε, κακοποιείτε αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου. Πρέπει να καταλάβετε ότι η διεφθαρμένη εποχή έχει περάσει οριστικά και αμετάκλητα. Αν ο κ. Περιμένης Κυριάκος, Προϊστάμενος της Β/θμιας Εκπαίδευσης δεν είχε στοιχεία δεν θα τολμούσε να γράψει προς το Δικαστήριο ότι μας ξεγελάσατε, μας κοροϊδέψατε. Αν δεν είχε διαβάσει τα πρακτικά με προσοχή δεν θα τολμούσε να γράψει ότι πλαστογραφήσατε τα πρακτικά. Αν είχε άδικο γιατί δεν τον πήγατε στο δικαστήριο;

Δεν θα τολμούσε η έγκριτη εφημερίδα ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ χωρίς στοιχεία να δημοσιεύσει άρθρο και να αναφέρει ότι αλλοιώθηκε η ψήφος των δημοτικών συμβούλων. Γιατί, στην ουσία αυτό κάνατε, υφαρπάξατε την ψήφο των δημοτικών συμβούλων. Κατά περίεργο τρόπο τα βάλατε μαζί μου χωρίς εγώ ακόμα να διατυπώσω άποψη και συνεχίζετε να λέτε ότι «έξω ψιχαλίζει».

Για να τελειώνουμε οριστικά και αμετάκλητα οι Σχολικές (Δημοτικές) Επιτροπές είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) του Δήμου. Ο Δήμος ορίζει πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γραμματείς και «φαρισαίους». Ο Διευθυντής του σχολείου έχει καθαρά εκπαιδευτικά καθήκοντα. Ο ρόλος του μέσα στη Σχολική Επιτροπή είναι να ελέγχει τη χρηστή διαχείριση των χρημάτων. Όταν τα χρήματα τα πήρατε εσείς στο Δήμο και στερήθηκε αυτός ο ρόλος από τον Διευθυντή όλα τα σχολεία και εννοώ όλα μετά από ενάμιση χρόνο δεν είχαν ούτε ένα λίτρο χλωρίνη για τις τουαλέτες. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα παίξατε κορώνα γράμματα την υγεία των παιδιών, παίξατε κορώνα γράμματα το κεφάλι των παιδιών.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην επιστολή έχω την υποχρέωση και θα απαντήσω σε λίγες ημέρες, αφού συμβουλευτώ το αρχείο μου, μόνο στους μαθητές μου που είχα επί μία εικοσαετία και στους καθηγητές που κάθε άλλο παρά είναι «κόρακες». Βέβαια όπως και σε κάθε κλάδο εργαζομένων υπάρχουν και τύποι που συνεργάστηκαν με κόρακες.

Για το επίμαχο και κύριο θέμα που αφορά την πλαστογραφία και την αλλοίωση της πραγματικότητας θα απαντήσω με τα λόγια τα δικά τους. Μόνο θέλω να τονίσω κλείνοντας ότι συνεχίζετε τον κανιβαλισμό εις βάρος μου που τόσο κακό προκαλέσει και προκαλεί στην υγεία μου.

Σας παραθέτω ακριβές απόσπασμα από τα επίσημα πρακτικά του τέως Δήμου Ζεφυρίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: Ζέρβας Αποστόλης

………………………. Επειδή το έγγραφο αυτό, πέρα από ακαταλαβίστικα που έχει, αφήνει σοβαρές αιχμές οι οποίες είναι ποινικά κολάσιμες. Γιατί όταν λέει ότι μπήκαν μέσα τιμολόγια μαϊμού καταλαβαίνετε τι σημαίνει η λέξη αυτή. Ανύπαρκτα τιμολόγια ή τιμολόγια που υπάρχουν αλλά δεν γίνανε οι αντίστοιχες δουλειές. Αυτό σημαίνει τιμολόγια μαϊμού………………………………………………………… Γιατί αν ο κύριος Γιαννίκας έχει δίκιο σ’ αυτά που λέει, θα πρέπει κάποιοι από εμάς εδώ να πάνε στον Εισαγγελέα. Αν δηλαδή κάποιος έβαλε μαϊμού τιμολόγια, αν κάποιος πλήρωσε μαϊμού τιμολόγια. Αν δεν έγινε καλή διαχείριση των χρημάτων. Επομένως δεν προσωποποιείται το θέμα. Η γνώμη μας είναι ότι θα πρέπει να σταλεί όλος ο φάκελος της Σχολικής Επιτροπής στον Εισαγγελέα για διερεύνηση και ο Εισαγγελέας θα δει που υπάρχουν ευθύνες, να σταλεί και στο Υπουργείο Παιδείας να διατάξει ΕΔΕ, εσωτερική υπόθεση……………………..

Αυτή είναι η πρόταση της Διοίκησης διότι αν το αφήσουμε αυτό να περάσει έτσι είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και συμμέτοχοι. Αν έχει γίνει έγκλημα οικονομικό ή ποινικά κολάσιμο όπως σας είπα με μαϊμού τιμολόγια που λέει και λοιπά………………………………………………………..

Κλείνοντας τη συνεδρίαση ο κ. Ζέρβας είπε και πάλι κατά λέξη: « ……………………………………. με τον κάθε Γιαννίκα, αλλά εδώ δεν στρεφόμαστε κατά του κ. Γιαννίκα. Λέμε να πάει στον Εισαγγελέα να διερευνηθεί η υπόθεση και όποιος φταίει να πάει φυλακή………………»

ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ κ. ΖΕΡΒΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Της υπ’ αριθμ. 149/2010 πράξεως του Δημοτικού Συμβουλίου………….

Ο Πρόεδρος καλεί το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά, θεωρώντας ότι η πιο πάνω επιστολή αποτελεί προφανή προσπάθεια μετακύλησης τυχόν ευθυνών του (που έχει ήδη αναγνωρίσει γραπτώς και κατ’ ουσία). Επιπλέον εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι οι εξηγήσεις και δηλώσεις του δεν ήταν ειλικρινείς και επομένως πρέπει να ελεγχθεί η διαχείριση των χρημάτων της σχολικής επιτροπής από τον κ. Γιαννίκα για τυχόν κολάσιμες πράξεις. Το σώμα αφού άκουσε τον Πρόεδρο έχοντας αντίληψη για το θέμα μετά από διαλογική συζήτηση

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ κατά πλειοψηφία (11 υπέρ – 1 λευκό)

Παραπέμπει το θέμα της διαχείρισης των οικονομικών της Σχολικής Επιτροπής του Λυκείου Ζεφυρίου από τον κ. Γιαννίκα Ευριπίδη στον κ. Εισαγγελέα, το Υπουργείο Παιδείας, Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης για έλεγχο για τυχόν κολάσιμες πράξεις. Η δημοτική σύμβουλος κ. Γιολδάση Βιργινία ψηφίζει λευκό.

Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας                                Τα μέλη
Απ. Ζέρβας                        Ασημακόπουλος Νικ.          1) Τσουκαλάς Σωτήρης

                                                                                                        2)Δημητρόπουλος Δημ.

                                                                                                        3) Γιολδάση Βιργινία 

                                                                                                       4)….μέχρι και 10)…….

Ακριβές απόσπασμα
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Υπογραφή και σφραγίδα                                          
Ζέρβας Απόστολος

 

*Οι άνθρωποι με κοινό νου καταλαβαίνουν γιατί πήγα μόνο εγώ στον Εισαγγελέα να στηρίξω την αθωότητά μου και κανείς άλλος από εσάς”

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -