KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

Συγκέντρωση με τον Γιάννη Σγουρό και τη Σταυρούλα Δήμου στον Ασπρόπυργο

04/11/2010 12:48
2 '
Σγουρός - Δήμου1
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων στη Δυτική Αττική, παρουσίασαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο WEST PLAZA στον Ασπρόπυργο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης, Σταυρούλα Δήμου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα επιτεύγματα της Νομαρχίας Αθηνών κατά τη διάρκεια της θητείας του, υπογραμμίζοντας ότι το πλεόνασμα της Νομαρχίας στο κλείσιμο του 2009 ανήλθε στα 217.000.000 ευρώ, γεγονός που οφείλεται στο ότι λειτούργησε με τη λογική του Καλλικράτη. «Το μυστικό είναι να διαχειρίζεσαι το δημόσιο χρήμα σαν να είναι δικό σου. Συνολικά διαθέσαμε περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ από δικούς μας πόρους για έργα και μας έμεινε το πλεόνασμα. Προτιμήσαμε έργα ουσίας για τον πολίτη και όχι την εφήμερη κατασκευή της προσωπικής δημόσιας εικόνας μας» τόνισε ο κ. Σγουρός.

Πρόσθεσε δε, ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου θα κληθούμε να διαχειριστούμε το ΕΣΠΑ και εκεί χρειάζονται αυτοδιοικητικοί άνθρωποι με πείρα. Όσον αφορά στη Δυτική Αττική, ο Γιάννης Σγουρός επεσήμανε ότι με αντιπεριφερειάρχη τη Σταυρούλα Δήμου και με περιφερειακούς συμβούλους όπως ο Άγγελος Λιόσης, ο Θέμης Γιαννικάκης, η Μαύρα Δασκαλάκη, ο Κώστας Διαμαντής, η Σοφία Μαυρίδη και ο Θοδωρής Μιχάλαρος, τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δυτική Αττική θα βρουν τον δρόμο της επίλυσής τους για την αναβάθμιση των περιοχών που την απαρτίζουν όσο και για τη συνολικότερη ανάπτυξή τους .

Από την πλευρά της, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Δήμου ευχαρίστησε τον Γιάννη Σγουρό εκ μέρους όλων των υποψηφίων γα την τιμή που τους έκανε να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του καθώς και τον κόσμο που παραβρέθηκε. Υπογράμμισε και η ίδια το σημαντικό νόημα που περιέχουν οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, αφού από το αποτέλεσμά τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η ανάπτυξη της Περιφέρειας στο σύνολό της, μέσω του ΕΣΠΑ και κατ΄ επέκταση και των δήμων που την αποτελούν. Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δυτική Αττική, όπως το περιβάλλον, η ανεργία, η άναρχη δόμηση ,η δημιουργία υποδομών, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός και επεσήμανε ότι κανείς από τους υποψηφίους Περιφερειάρχες, πλην του Γιάννη Σγουρού, δεν έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυσή τους.

 

Σγουρός - Δήμου1 Σγουρός- Δήμου2
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: