KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΖΩΗ

Νέα κουζίνα….σχεδόν νέο σπίτι!

10/12/2015 08:49
2 '
κουζίνα
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η κουζίνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σπιτιού, αφού εκεί χτυπά η καρδιά όλης της οικογένειας. Είναι το δωμάτιο συνάντησης σχεδόν όλων των μελών της οικογένειας, η περιοχή δημιουργίας νόστιμων φαγητών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πως μπορείτε να διαμορφώσετε τον χώρο της κουζίνας σας, να την διακοσμήσετε εκ νέου, ώστε να φαίνεται σαν ένα καινούργιο δωμάτιο που μπορεί να σας χαρίσει καινούργιες εμπειρίες;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξετε, είναι τα ντουλάπια κουζίνας, τα οποία διαμορφώνουν την βασικότερη εικόνα της. Πλέον έχουν βγει στην αγορά, υλικά που μπορούν να δώσουν βασικά πλεονεκτήματα στον χώρο σας. Inox χαρακτηριστικά, ξύλο υψηλής ποιότητας ειδικά επεξεργασμένο για αυτόν τον χώρο και πολλά άλλα που μπορούν να διευθετήσουν σωστά και ολοκληρωμένα τον χώρο. Δείτε μερικά τέτοια ντουλάπια κουζίνας, εδώ.

C4-392x200

                       Tips:
1. Εστιάστε εκτός από την εμφάνιση και στο υλικό από το οποίο αποτελούνται και στο βάθος/χωρητικότητα που πρέπει να έχουν. Εξάλλου η πρακτικότητα είναι το σημαντικότερο σκέλος για τις κουζίνες.
2. Μην κατασκευάσετε πολύ ψηλά ντουλάπια, γιατί δεν θα έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά όταν τα χρειάζεστε.

Σε όλες τις κουζίνες, υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο ακολουθείτε από την αρχή και έχει να κάνει με την εργονομία και την ποιότητα κατασκευής. Σε αυτό το part ανήκουν και οι επιθυμητοί χρόνοι κατασκευής, από την στιγμή που υπάρχει ένα πακέτο ανακαίνισης.

Που να απευθυνθείτε για να υλοποιήσετε την ανασύσταση/ανακαίνιση της κουζίνας σας στους χρόνους που θέλετε;

Η Centro Kitchen εδώ και χρόνια, προσφέρει έπιπλα κουζίνας τα οποία υπερέχουν σε εργονομία, σε ποιότητα και σε στυλ, διαμορφώνοντας μία από τις καλύτερες επιλογές σε κουζίνες που μπορούν να είναι κλασικές, μοντέρνες, ταιριάζοντας σε κάθε χώρο.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από μοναδικές κουζίνες στον διαδικτυακό χώρο της Centro Kitchen

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: