KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Επιστολή του Βαγγέλη Χριστοφιλάκη για τις εκλογές

09/09/2010 21:00
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες του Νέου Δήμου Φυλής

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι νέες συνθήκες που επιβάλλει ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» αποτελούν μία ιστορική ευκαιρία για την χώρα και τους πολίτες. Ήμουν εξαρχής και εξακολουθώ να είμαι ένθερμος υποστηρικτής της μεγάλης αυτοδιοικητικής ανατροπής που είμαι βέβαιος ότι θα αλλάξει το χάρτη της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης της Ελλάδας. Στο χέρι όλων μας είναι να γίνει πραγματικότητα.

Ταυτόχρονα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα στο χώρo της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που απαιτεί συγκεκριμένες πολιτικές με διαφάνεια, συλλογικότητα και σωστή αξιολόγηση για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του Νέου Δήμου Φυλής και γενικότερα της Περιφέρειας Αττικής. Είμαι υπερήφανος που συμμετείχα και εγώ στο σπουδαίο έργο που με την βοήθεια όλων των πολιτών πετύχαμε ως παράταξη παρά τις αδυναμίες ,τις παραλείψεις και τα λάθη. Πιστεύω απόλυτα ότι η πλήρης και πραγματική ενότητα είναι μονόδρομος για την επιτυχία και για αυτήν εργάζομαι διαρκώς στην πράξη.

Τα προβλήματα είναι μεγάλα και δυσεπίλυτα και για να αντιμετωπιστούν δεν χρειάζονται μικροκομματικές αντιδικίες και μικροπροσωπικοί εγωισμοί που στο τέλος –τέλος ποσώς ενδιαφέρουν τους πολίτες και ειδικότερα την νέα γενιά. Φυσικά πάντα υπάρχουν προσωπικές πικρίες, ανθρώπινες απογοητεύσεις και δικαιολογημένες δυσαρέσκειες αλλά καθήκον ενός σοβαρού ανθρώπου που ασχολείται με τα κοινά είναι να τις ξεπερνά για το καλό της πόλης και των πολιτών.

Είναι απόλυτη ανάγκη να πρυτανεύσει η λογική και με ψυχραιμία να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις Η ιστορική μου διαδρομή στα κοινά της πόλης και γενικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το συνεχές και ειλικρινές μου ενδιαφέρον για την πόλη και τους πολίτες δεν μου επιτρέπουν να πράξω κάτι διαφορετικό.

Για το λόγο αυτό και μέσα στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Φυλής αλλά ούτε φυσικά και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαι, όπως πάντα ,παρών στις εξελίξεις, δίπλα στην δημοτική μας παράταξη και τον επικεφαλής της, που είναι πεπρωμένο με την δύναμη των συμπολιτών μας να εφαρμόσει τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και να συνεχίσει την ανάπτυξη του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, ειλικρινής αρωγός στις προσπάθειες για την λύση των προβλημάτων και της συνολικής ανάπτυξης του Νέου Δήμου Φυλής .

Βαγγέλης Δ. Χριστοφιλάκης

Πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων-Μέλος Δ.Σ ΤΕΔΚΝΑ

Επικ. Δημοτικής Συνεργασίας –Νέα Πόλη

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: