KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Μόνιμο κλιμάκιο της Ο.Π.Κ.Ε στις Αχαρνές

27/01/2016 13:13
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε καίρια σημεία του δήμου Αχαρνών όπου παρατηρείται έξαρση της εγκληματικότητας και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών πρόκειται να εγκατασταθεί,μόνιμα,κλιμάκιο της Ομάδας Καταστολής και Πρόληψης Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).Το αίτημα για την έγκαταστασή του είχε κακαθέσει ο  δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός προς τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο, Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στην ευρεία σύσκεψη κατά την οποία αποφασίστηκε η υιοθέτηση του εν λόγω μέτρου, τέθηκε αρχικά το θέμα της ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών, τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικά μέσα, ώστε να βελτιωθεί περαιτέρω η επιχειρησιακή ικανότητα του Α.Τ. Αχαρνών.

Συζητήθηκε,επίσης, η διαδικασία που απαιτείται ώστε να ολοκληρωθεί η δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στην περιοχή της Αυλίζας, καθώς επίσης και η εφαρμογή του μνημονίου συνεργασίας που είχε υπογραφεί μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ. και του Δήμου Αχαρνών, όπου συμπεριλαμβάνεται η μίσθωση του κτήματος της Αμυγδαλέζας, που στεγάζεται η Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν θα φανεί αφερέγγυα στις δεσμεύσεις της και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να τηρηθούν οι όροι του συμφώνου συνεργασίας. Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δήμαρχος κ.Κασσαβός για το ενδιαφέρον της ηγεσίας του υπουργείου σχετικά με το τεράστιο πρόβλημα της εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκτός από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης παρευρέθηκε: ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Προϊστάμενος της Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγος Κωτσάκης Γεώργιος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τάξης Υποστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Διευθυντής της Δ/νσης Τεχνικής Υποστήριξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Μανιάτης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Θανάσης Κατσιγιάννης.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: