11.4 C
Athens
30 Σεπτεμβρίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΔημήτρης Μπουραίμης: «Θα είμαστε όλοι για όλους…»

Δημήτρης Μπουραίμης: «Θα είμαστε όλοι για όλους…»

spot_img
- Advertisement -

Συγκέντρωση Μπουραίμης Ευαγγελίστρια«Εμείς δεν θα σας πούμε αυτό που θέλετε να ακούσετε. Θέλουμε η σχέση μας να βασίζεται σε δυο κύριες αξίες: της ειλικρίνειας και της εντιμότητας. Αυτά είναι τα δυο βασικά συστατικά της εμπιστοσύνης που οικοδομούνται καθημερινά στις σχέσεις των ανθρώπων και αυτή την εμπιστοσύνη χρειάζονται οι δημότες σε όσους επιλέγουν για να τους εναποθέσουν την ευθύνη της περιοχής…»

- Advertisement -
- Advertisement -

Μιλώντας σε μια κατάμεστη πλατεία, εν μέσω έντονων χειροκροτημάτων, ο κ. Μπουραίμης επεσήμανε ότι το πρόγραμμα της παράταξης «Δύναμη Συμμετοχής» δεν θα είναι μια έκθεση ιδεών αλλά λύσεις και προτάσεις από ειδικούς επιστήμονες σε συνεργασία με απλούς πολίτες. «Πολιτικός είναι αυτός που ξέρει να οργανώσει ένα επιτελείο ειδικών επιστημόνων Πολιτικός είναι αυτός που θα πάρει αυτές τις θεωρητικές γνώσεις και λύσεις, θα έρθει σε σας και θα τις συζητήσει ξανά και ξανά. Θα παντρέψει αυτό που λένε οι επιστήμονες, με αυτό που γνωρίζουν εκείνοι που ζουν το πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής τόνισε ότι ήδη δομείται ένα δίκτυο συνεργασίας με την κεντρική κυβέρνηση, ώστε να υπάρχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όσα προγράμματα πρόκειται να τρέξουν και έτσι θα υπάρχει άμεση γνώση από πού, για ποιον λόγο και πώς θα βρεθούν χρήματα. «Δεν είμαστε ερασιτέχνες, δεν λειτουργούμε σαν μια μεγάλη παρέα που βρίσκεται σε ταβέρνες, στο ένα χέρι κρατάμε το παϊδάκι και στο άλλο το ποτήρι με το κρασί και στο ενδιάμεσο λέμε και δυο κουβέντες για το μέλλον της πόλης. Το μέλλον της πόλης είναι πολύ σημαντικό για να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο» υπογράμμισε.

Ο Δημήτρης Μπουραίμης επεσήμανε την ανάγκη να αποκτήσει η περιοχή ταυτότητα, διότι τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι αυτονόητο ότι πρέπει να λύνονται και δεν αποτελούν θέμα προς συζήτηση. «Πριν δώδεκα χρόνια πήραμε μια Φυλή κατεστραμμένη και ανολοκλήρωτη και την κάναμε προορισμό. Της δώσαμε όχι απλώς διαχειριστική επάρκεια αλλά χαρακτήρα. Και επιπλέον, αποκλείσαμε οποιαδήποτε σχέση συμβίωσης με ανθρώπους που δεν σέβονται τους νόμους και τους κανόνες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην ευρύτερη περιοχή, έκανε λόγο για εικόνα εγκατάλειψης, καθώς «μόλις βραδιάζει η πόλη ερημώνει, κανείς δεν κυκλοφορεί. Φόβος, αυτό είναι το αίσθημα που κυριαρχεί. Εδώ δημιουργείται μια αγορά ναρκωτικών που όλο μεγαλώνει». Χαρακτήρισε δε αναγκαία την συνεργασία με την εκκλησία, προκειμένου να επιτευχθεί η κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη και επανέλαβε ότι θα ακολουθήσει το δόγμα της μηδενικής ανοχής απέναντι σε όποιον δεν σέβεται το νόμο. «Μέσα σε 30 μέρες θα έχουμε διώξει όλους αυτούς που έρχονται εδώ για ν’ αγοράσουν και να πουλήσουν ναρκωτικά» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο θέμα της καθαριότητας χαρακτήρισε οξύμωρο και τραγικό το γεγονός ότι υπάρχουν αμάζευτα σκουπίδια στους δρόμους, όταν έχουμε στα χώματά μας την μοναδική χωματερή της Αθήνας. «Σκεφτείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν ως ανταποδοτικά τέλη για την χωματερή, τα οποία όμως δεν πήγαν σε επενδύσεις αλλαγής της οικονομίας αλλά σε προσλήψεις, σε λαδώματα και σε υπόγειους λογαριασμούς την τελευταία τετραετία» ανέφερε.

Ο Δημήτρης Μπουραίμης επανέλαβε τη γραπτή δέσμευσή του ότι η χωματερή θα κλείσει και η οικονομία των σκουπιδιών θα τελειώσει, καθώς θα ακολουθηθούν άλλα μοντέλα ανάπτυξης που θα βασίζονται στην παραγωγή φθηνής ενέργειας. «Δεν θα σας πω ότι όλα αυτά θα γίνουν σε μια μέρα, γιατί δεν θέλω να εκτεθώ απέναντί σας. Θα γίνουν όμως άμεσα και στις όποιες αποφάσεις θα συμμετάσχετε και εσείς» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι στην περιοχή δεν θα θάβονται πλέον απορρίμματα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής ξεκαθάρισε, για άλλη μια φορά, ότι έδρα του νέου, μεγάλου Δήμου είναι και θα είναι τα Λιόσια και επανέλαβε τα κύρια μηνύματα του συνδυασμού του: «το πρώτο φαίνεται από το όνομά του, δύναμη συμμετοχής. Η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε πολίτης είναι προσωπικός συνεργάτης του Δημάρχου χωρίς ενδιάμεσους. Το δεύτερο μήνυμά μας είναι ότι σε μια εποχή κρίσης, ο νέος Δήμος, η νέα, μεγάλη πατρίδα μας δεν θα αφήσει κανέναν πίσω, κανένα μόνο, κανέναν απροστάτευτο…»

- Advertisement -


spot_img
spot_img

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -