KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Ο Σάββας Σάββας για τον ΞΕΝΙΟ

28/10/2010 09:05
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σάββας ΣάββαςΣυνάντηση με εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ είχε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Σάββας Σάββας. Ο κ. Σάββας ανέφερε ότι στο πρόγραμμα της παράταξης προβλέπεται η λειτουργία του ραδιοφώνου ως δημοτικού, εφόσον πρώτα καταρτιστεί ένα οργανόγραμμα λειτουργίας και πληρωθούν οι εργαζόμενοί του, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο κ. Σάββας τόνισε, μεταξύ άλλων, πως το δημοτικό ραδιόφωνο χρήζει ριζοσπαστικών μέτρων και αλλαγών και πως θα έπρεπε να λειτουργεί με δικό του διαφημιστικό τμήμα. «Η φωνή του δημότη πρέπει να είναι ανοιχτή με κάθε τίμημα. Η φίμωση ενός μέσου ενημέρωσης είναι έλλειψη δημοκρατίας» σημείωσε, σε έντονο ύφος.

Σε ερώτηση σχετικά με συγκεκριμένους συνεργάτες του, οι οποίοι, μέχρι πριν λίγο καιρό και με την παρούσα διοίκηση, κατείχαν επιτελικές θέσεις στο ραδιόφωνο και είχαν πρωταγωνιστικό, αρνητικό ρόλο στα προβλήματα με τους εργαζόμενους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής υποστήριξε ότι το συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους λήγει στις 7 Νοεμβρίου και την επόμενη ημέρα δεν θα παίξουν κανέναν ρόλο στο ραδιόφωνο.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: