11.4 C
Athens
24 Μαρτίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΑπόλυτη κάλυψη στους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ από τον Δημήτρη Μπουραίμη

Απόλυτη κάλυψη στους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ από τον Δημήτρη Μπουραίμη

- Advertisement -

Νέα φωτό Δημήτρης ΜπουραίμηςΜε ένα μεγάλο συγνώμη προς τους εργαζόμενους που αναγκάζεται να τους συναντήσει σε χώρο μακριά από τον χώρο εργασίας τους, ξεκίνησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης, την συνάντησή του με τους εργαζομένους του ΞΕΝΙΟΥ, την περασμένη Παρασκευή. «Ο λόγος που σας φέρνουμε εδώ είναι ότι η διοίκηση δεν έχει επιτρέψει ακόμα να συναντηθούμε στον σταθμό, προφανώς διότι δεν θέλει να επικοινωνήσουμε» τόνισε, παρουσία όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

- Advertisement -
- Advertisement -

 

Ο κ. Μπουραϊμης επανέλαβε την δημόσια τοποθέτησή του κατά την πρόσφατη ημερίδα της ΕΣΗΕΑ, πως ο ιστορικός δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός ΞΕΝΙΟΣ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του συγκεκριμένου Δήμου και πως οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν και θα εξασφαλιστούν απόλυτα. «Την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται, ο ραδιοσταθμός χρησιμεύει ως ένα μεγάλο πλυντήριο για να ξεπλυθούν τα ανομήματα και να ξεπληρωθούν υποχρεώσεις. Αν ένας δημοτικός ραδιοσταθμός μετατρέπεται σε υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης του εκάστοτε δημάρχου, ώστε μέσα απ’ αυτόν να κάνει ότι δεν του επιτρέπουν οι νόμοι να κάνει, τότε τι μπορούμε ειλικρινά να συζητήσουμε» τόνισε και πρόσθεσε:

«Αν τα μέσα ενημέρωσης αντί να φωτίζουν συσκοτίζουν, τότε η δημοκρατία δεν θα λειτουργήσει. Θα παρακμάσει, θα καταντήσει φτηνή πόρνη που θα πηγαίνει με όποιον της δίνει τα περισσότερα. Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει όλοι τους Ιππείς του Αριστοφάνη. Σας θυμίζω ότι εκεί ο Δήμος αναπαριστάνεται ως ένας βαρύκοος γέρος που προτιμά όποιον του κάνει τα πιο αισχρά χατήρια και του λέει τις πιο γλοιώδεις κολακείες. Εκεί οδηγούμαστε όλοι μαζί όταν τα μέσα ενημέρωσης είναι ελεγχόμενα και ταυτισμένα με την εξουσία, την όποια εξουσία».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε εκ νέου την πεποίθηση ότι η ύπαρξη δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών μπορεί να προσφέρει πολλά, υπό την προυπόθεση να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία τους, η οικονομική τους βιωσιμότητα που δεν θα βασίζεται στο δημοτικό χρήμα, η ανάδειξη του τοπικού τους χαρακτήρα και η επιμονή σε ένα πρόγραμμα που θα υπηρετεί τον πολιτισμό και τις τοπικές ιδιαιτερότητες.

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος της ραδιοφωνίας Νίκος Λιόσης επανέλαβε ότι όλα τα μέλη της παράταξης θεωρούν το ραδιόφωνο ως ένα χρήσιμο εργαλείο στις διεκδικήσεις του Δήμου και πρόσθεσε ότι ο ίδιος έχει πολεμηθεί στο παρελθόν για το γεγονός ότι επέμεινε στο αυτονόητο, να τηρηθούν δηλαδή οι συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων. «Είναι λυπηρό που δεν έγινε η συνάντηση στο χώρο του σταθμού, ο οποίος από ότι μαθαίνω είναι σε αθλία κατάσταση. Θέλουμε το ραδιόφωνο να λειτουργεί ως ραδιόφωνο και όχι ως πλυντήριο, όλη η παράταξη το θέλει, γι΄ αυτό και είμαστε παρόντες εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μέλος του ΔΣ του ΞΕΝΙΟΥ Σταυρούλα Αγγέλου τόνισε ότι το ραδιόφωνο μετατράπηκε ξαφνικά σε μπαζάδικο και χωματάδικο, σε οτιδήποτε άλλο εκτός από ραδιόφωνο, γεγονός που την ανάγκασε να παραιτηθεί σχεδόν αμέσως. «Ο Δήμος αυτός χρειάζεται το ραδιόφωνο, ο Δημήτρης Μπουραίμης και όλοι εμείς το θέλουμε και θα παραμείνει» πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κώστας Σκαμαντζούρας, ο οποίος τόνισε ότι αποπέμφθηκε από προηγούμενη διοίκηση, διότι δεν συμφώνησε στην απόλυση εργαζομένων. «Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ και πάλι με τα κοινά, είναι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος, ο Δημήτρης Μπουραίμης, από τον οποίο ζητώ να εγγυηθεί, αυτό που ζητάτε: να πάρετε τα δεδουλευμένα σας και να μη φοβάστε για το μέλλον σας. Ελπίζω ότι κάτι παράξενοι τύποι που έφερε η νυν διοίκηση για να κάνουν εκλογές εδώ, την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχουν και φυσικά ελπίζω ότι δεν θα έρθουν άλλοι ανάλογοι τύποι» τόνισε ο Κώστας Σκαμαντζούρας.

Από την πλευρά του και ερωτηθείς για πρόσφατη δήλωση υπουργού σχετικά με τα δημοτικά ραδιόφωνα, ο Δημήτρης Μπουραίμης τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε υπουργός. «Δεν μας ενδιαφέρει γιατί εμείς δεν θέλουμε να εξαρτιόμαστε από κανέναν και γιατί γι΄ αυτό που θέλουμε να υλοποιήσουμε, σας χρειαζόμαστε. Θέλουμε το εργαλείο που λέγεται ΞΕΝΙΟΣ να το χρησιμοποιήσουμε σαν όπλο στον πόλεμο που θα χρειαστεί να κάνει η περιοχή» επεσήμανε και ξεκαθάρισε ότι παίρνει το ρίσκο να υπάρχουν ο σταθμός και οι εργαζόμενοι σε οποιαδήποτε κατάσταση.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -