KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Επιχείρησε να “καπελώσει” και την αστυνομία ο δήμος Φυλής!

03/02/2016 12:29
Ανανεώθηκε 03/02/2016 12:32
2 '
τσιγγάνοι, επεισόδια, αστυνομία
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με μια αδιανόητη, για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα, προσπάθεια ο δήμος Φυλής επιχείρησε να καπηλευτεί την επιτυχία του τμήματος Ασφαλείας των Άνω Λιοσίων, στο θέμα της σύλληψης του ενός από τους δυο δράστες που έκλεψαν μαθητές του 3ου γυμνασίου Άνω Λιοσίων.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Έτσι, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εστάλη αργά το βράδυ της Τρίτης, η σύλληψη του δράστη στο 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων ήταν «αποτέλεσμα της συνεργασίας ΕΛΑΣ – δήμου Φυλής» και αυτό γιατί προηγήθηκε «επικοινωνία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ. Αττικής Παναγιώτη Κορδολαίμη, στο πλαίσιο της συνεργασίας ΕΛΑΣ-Δήμου Φυλής για την καταπολέμηση της παραβατικότητας»(!).

Ο δράστης συνελήφθη, δηλαδή, όχι γιατί τα απανωτά κρούσματα απειλής των μαθητών με μαχαίρι από τσιγγάνους θορύβησαν τους γονείς αλλά και την αστυνομία για τις τραγικές συνέπειες που μπορεί δυνητικά να έχουν αλλά γιατί ο δήμαρχος είχε επικοινωνία  με τον αστυνομικό διευθυντή!

Κανείς ασφαλώς δεν αντιλέγει ότι πράγματι ο κ. Παππούς επικοινώνησε – ως όφειλε – με τις αστυνομικές αρχές. Αλλά από αυτό μέχρι να φανεί ότι η επιτυχία της σύλληψης οφείλεται (και) στο δήμο, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Όπως υπάρχει και απρέπεια, τουλάχιστον, για την προσπάθεια να «καπελωθεί» η βούληση της αστυνομίας.

Φυσικά, για την άμεση αντίδραση του συλλόγου γονέων του 3ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων και της Ένωσης Γονέων, που παρενέβησαν με απανωτά υπομνήματα στις αστυνομικές αρχές, καμία κουβέντα! Όλα τα έκανε ο δήμος με ένα τηλεφώνημα, το οποίο και – ειρήσθω εν παρόδω – θα έπρεπε να είχε κάνει ήδη από το πρώτο κρούσμα κλοπής και όχι να πιανόταν εξ απίνης από τους γονείς.

 

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: