KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με ευχές για εποικοδομητική χρονιά έκοψε την πίτα της η Ένωση γονέων Αχαρνών

03/02/2016 18:32
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με την ευχή για καλύτερη και πιο εποικοδομητική συνεργασία με τους συλλόγους,μέλη της Ένωσης και πραγματική εφαρμογή της συνταγματικής επιταγής για δωρεάν και δημόσια παιδεία έκοψε την πίτα της, η Ένωση γονέων Αχαρνών. Η πρόεδρός της Γιώτα Γιαννάκου αναφέρθηκε στις αλλαγές που προωθούνται από το υπουργείο παιδείας,ζητώντας να είναι προς όφελος των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στην εκδήλωση που μπορεί να μην είχε τη μαζικότητα που ανέμενε το Δ.Σ της Ένωσης, λόγω του γεγονότος ότι την ίδια ώρα έκοβαν πίτα άλλοι τέσσερις σύλλογοι των Αχαρνών,οι ομιλητές, καλεσμένοι και μέλη επισήμαναν το σημαντικό ρόλο της Ένωσης στην ομαλή λειτουργία των σχολείων. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι “η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη για όσα έχει επιτύχει αλλά και σίγουρη για όσα πρόκειται να επιτύχει.Η δραστηριότητα της Ένωσης είναι καθοριστικής σημασίας για την ομαλή λειτουργία των σχολείων μας και την υποστήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Κώστας Καρυδάκης μίλησε για τις ενέργειες του δήμου σε σχέση με τις σχολικές μονάδες, την τακτική επιχορήγηση των σχολείων,τις συντηρήσεις και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.

Στην πίτα της Ένωσης έδωσαν το “παρών” οι αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Χίος και Θόδωρος Συρινίδης, η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας Γεωργία Ευθυμιάδου, μέλη από τα σχολεία-μέλη της κ.α. Το φλουρί κέρδισε ο Παύλος Κουφογεώργος, γιος του αντιπροέδρου της Ένωσης,Σωτήρη!

Ένωση_γονέων_Αχαρνών (8)
Η Ένωση γονέων σε απαρτία
Ένωση_γονέων_Αχαρνών (7)
Δημ.Καλατζής,Κ.Καρυδάκης,Γ.Γιαννάκου,Γ.Κασσαβός,Θ.Συρινίδης
Ένωση_γονέων_Αχαρνών (1)
Ο Αντιδήμαρχος κ.Χίος όπως και η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ.Ευθυμιάδου μαζί με τους Δ.Καλατζή, Κ.Καρυδάκη και Γ.Γιαννάκου

Ένωση_γονέων_Αχαρνών (6) Ένωση_γονέων_Αχαρνών (4) Ένωση_γονέων_Αχαρνών (3) Ένωση_γονέων_Αχαρνών (2)

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: