11.4 C
Athens
22 Μαρτίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΧρήστος Παππούς: Μάχη για το δεύτερο γύρο των εκλογών

Χρήστος Παππούς: Μάχη για το δεύτερο γύρο των εκλογών

- Advertisement -

Χρήστος ΠαππούςΔιεκδικεί για δεύτερη φορά την ψήφο των συμπολιτών του, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων της Φυλής και του Ζεφυρίου, καθώς πρόκειται πλέον για ένα νέο, ενοποιημένο Δήμο. Και τη διεκδικεί με σύνθημά του πως αναλαμβάνει την ευθύνη να διοικήσει τον νέο Δήμο, τον οποίο θα ανασύρει περαιτέρω από την υποβάθμιση, δίνοντάς του ελπίδα και προοπτική.

- Advertisement -
- Advertisement -

 

Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, ο Χρήστος Παππούς κράτησε τις δυνάμεις του ενώ, παράλληλα, η υποστήριξη που του προσέφερε το ΛΑ.ΟΣ και το ποσοστό του Μιχάλη Σταύρου – τα οποία υπήρχαν στις προηγούμενες και δεν υπήρχαν σε αυτές τις εκλογές – απορρόφησαν την όποια φθορά είχε ως διοίκηση από δυσαρεστημένους ψηφοφόρους.

Άνθρωπος επικοινωνιακός, ο νυν Δήμαρχος των Άνω Λιοσίων συνέδεσε τη θητεία του με έντονες και αμφιλεγόμενες καταστάσεις. Οι επεισοδιακές αποχωρήσεις δημοτικών του συμβούλων, σε συνδυασμό με την κάλυψη που του πρόσφεραν, ανεξαρτητοποιηθέντες από άλλες παρατάξεις, δημιουργούσαν ένα εκρηκτικό μείγμα στα – όχι και τόσο συχνά – δημοτικά συμβούλια.

Παράλληλα, το σκηνικό συνέθεταν οι καταγγελίες για παράνομα ΦΕΚ με εργαζομένους , οι προσπάθειες μονιμοποιήσεων από το παράθυρο, τα υπέρογκα τιμολόγια που έγιναν φειγ-βολάν στις τηλεοπτικές οθόνες και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΞΕΝΙΟΥ, του Ωδείου και της Φιλαρμονικής. Κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσαν, όμως, οι έλεγχοι που διενήργησαν το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης τόσο στο Δήμο όσο στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό και η υφέρπουσα φημολογία ότι, μετά τις εκλογές, επίκεινται πορίσματα – φωτιά από τους ελεγκτές.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος στις ομιλίες του έκανε λόγο για 79 έργα που έλαβαν χώρα την προηγούμενη τετραετία από τη διοίκησή του, μεταξύ των οποίων, 13 νέες πλατείες, 10 καινούριες παιδικές χαρές, 30 χιλιόμετρα καινούριων δρόμων, 43 νέα οχήματα στον στόλο του Δήμου, δημιουργία 5 νέων δημοτικών αλσών, εφαρμογή της πράσινης ανάπτυξης, προσοχή στην εμφάνιση και την καθαριότητα του Δήμου κ.λ.π. Επίσης, στο προεκλογικό του φυλλάδιο μιλά για επέκταση της ανακύκλωσης παντού, αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών, κατασκευή και λειτουργία δυο δημοτικών ιατρείων, κατασκευή τριών νέων βρεφονηπιακών σταθμών, εξωραϊσμό όλων των υπαίθριων θεάτρων κ.α.

Ο Χρήστος Παππούς πηγαίνει στο δεύτερο γύρο των εκλογών τονίζοντας ότι διαθέτει λύσεις για τα προβλήματα της περιοχής και ότι τόσο ο ίδιος, όσο και τα στελέχη της παράταξής του είναι έτοιμοι για μια νέα εποχή ευκαιριών. Δεσμεύεται, μάλιστα, να συνεχίσει να προσπαθεί για ένα Δήμο χωρίς γκέτο. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του, όταν αναφέρεται στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της καινούριας πόλης: «Ασχολούμαστε σοβαρά με τα προβλήματα γκετοποίησης. Τα γκέτο σπάνε. Η ενότητα της πόλης μας διασφαλίζεται. Οι πολίτες προστατεύονται. Οι γειτονιές που έχουν παραδοθεί στην εγκατάλειψη γεμίζουν έργα υποδομής. Αναπλάθονται, βελτιώνουν την εικόνα τους, αποκτούν νέα μορφή. Δεν επιτρέπουμε στην παραβατικότητα να φωλιάσει πουθενά. Δεν της αφήνουμε χώρο να αναπτυχθεί…».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -