KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών: “Καμία συναίνεση, καμία ανοχή στην απόφαση για τη λήψη του νέου δανείου των 9.9 εκ. €”

07/04/2016 13:01
2 '
doxthi.gr|Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής, ΚΚΕ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Δελτίο τύπου: “Ένα νέο δάνειο ύψους 9,9 εκ.€ πρόκειται να φορτώσουν στις πλάτες του εργαζόμενου λαού των Αχαρνών, η Δημοτική Αρχή και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Δε φτάνουν όσα μέτρα περνά η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους «εταίρους» της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ που τσακίζουν το λαό. Δεν φτάνει η φοροκαταιγίδα που έρχεται για τις φτωχές λαϊκές οικογένειες, τους μεροκαματιάρηδες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους. Σύντομα ο εργαζόμενος λαός των Αχαρνών θα κληθεί να πληρώσει αυξημένα δημοτικά τέλη και άλλους φόρους για την αποπληρωμή του νέου δανείου που παίρνεται για να μπαλωθούν τα οικονομικά ελλείμματα που δημιούργησαν διαχρονικά, η σημερινή και οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου, με την ανοχή και τη στήριξη αυτής και των προηγούμενων Κυβερνήσεων.

Η Δημοτική Αρχή και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που στήριξαν την απόφαση φέρουν βαριά ευθύνη για την εξαθλίωση του λαού. Στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ και της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μειώνει τη χρηματοδότηση και μεταφέρει νέες αρμοδιότητες χωρίς τους αντίστοιχους πόρους τους δήμους, τελικά φορτώνει με περισσότερους φόρους και τέλη το λαό.

Ιδιαίτερα, μεγάλη ευθύνη έχουν και οι παρατάξεις Ντούρου, Βρεττού και Καμπόλη που ενώ ως διοίκηση εφάρμοσαν την ίδια πολιτική, φόρτωσαν με χρέη, χαράτσια και τέλη του δημότες όλα τα προηγούμενα χρόνια ως διοίκηση, σήμερα είναι τάχα αντίθετοι στη λήψη του δανείου. Η στάση τους είναι τουλάχιστο υποκριτική.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες να επιστρέψουν στην Δημοτική Αρχή το κάλπικο και εκβιαστικό δίλημμα: “παίρνουμε δάνειο ή μπαίνουμε σε εποπτεία”. Δεν είναι δίλημμα που αφορά τους εργαζόμενους αλλά αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη των 9,9εκ. €

Καμία ανοχή, καμία συναίνεση να μη δώσει η φτωχολογιά στην αντιλαϊκή πολιτική που ληστεύει το λαό για να πλουτίζει το Κεφάλαιο. Μοναδική απάντηση πρέπει να είναι η οργάνωση των εργαζομένων, των φτωχών επαγγελματοβιοτεχνών, των συνταξιούχων, των ανέργων και η πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

ΛαικΟι δημοτικοί σύμβουλοι

Βασίλης Τοπαλλιανίδης
Παναγιώτα Αγγελοπούλου

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: