KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Γαλαντόμος ο Παππούς παραχώρησε… δέκα κατοικίες επιπλέον στη Μυρσίνη

07/04/2016 15:41
1 '
Μυρσίνη, παραθεριστικό κέντρο, πρόσφυγες, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Παραχωρητήριο – και όχι σύμβαση – για 48 (αντί 38 που είναι ο αριθμός τους) κατοικίες στο παραθεριστικό κέντρο στη Μυρσίνη με την υπογραφή του δημάρχου Φυλής έχει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στα συρτάρια του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Παραχωρητήριο που δόθηκε με απόφαση του Χρήστου Παππού, χωρίς οποιαδήποτε ενημέρωση ή σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στο παραχωρητήριο ο κ. Παππούς φέρεται να δηλώνει ότι τόσο τα κτίσματα, όσο και η έκταση στο σύνολό τους είναι ιδιοκτησίας του δήμου Φυλής ενώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έχει προχωρήσει στη σύναψη οποιασδήποτε σύμβασης (και συνεπώς δεν έχει λάβει εγγράφως οποιαδήποτε εχέγγυα), καθώς δεν υπάρχει εξειδικευμένος φορέας στον οποίο παραδίδει το κέντρο.

Στον αντίποδα, ο δήμαρχος Κυλλήνης – Ανδραβίδας (που διεκδικεί το μισό συγκρότημα) πήρε ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση των οικίσκων, την οποία, κατά τις ίδιες πληροφορίες, παρέδωσε – μαζί με τις προγραμματικές συμβάσεις που είχε κάνει η πρώην κοινότητα Μυρσίνης με τον πρώην δήμο Άνω Λιοσίων – στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ζητώντας να προχωρήσει σε κάποιου είδους άτυπη σύμβαση.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: